reklama
Blaankaa
Fanka BB :)
Ja mam dziś już w sumie wizytę [emoji85] dopiero o 17:30 mam nadzieję że zleci [emoji16] więc proszę o kciuki cioteczki [emoji16]
@Sandra91 @Ilsia spokojnie, spotkacie się na rozmowę z genetykiem i jeszcze rsz ze swoim lekarzem i na pewno bedzie wszystko ok[emoji110][emoji256]
Dziś dopiero połozylam się do łóżka, byłam z mężem na rozładunku [emoji1787] jestem wykończona!
Dobranoc Wam [emoji173]
@Sandra91 @Ilsia spokojnie, spotkacie się na rozmowę z genetykiem i jeszcze rsz ze swoim lekarzem i na pewno bedzie wszystko ok[emoji110][emoji256]
Dziś dopiero połozylam się do łóżka, byłam z mężem na rozładunku [emoji1787] jestem wykończona!
Dobranoc Wam [emoji173]
martini87
Dopadło i mnie. Zasnęłam dopiero koło 1 a nie śpię od 3 i nie zanosi się na sen. I tym razem nie jest to wina ani wizyt w toalecie ani synka. Miotam się po łóżku. Nie wygodnie mi z rogalem, nie wygodnie bez rogala. Boli mnie brzuch i może dlatego nie mogę się ułożyć :/ już robotę na cały dzień sobie chyba zaplanowałam a mam się oszczędzać
EvilDesiree
Czytasz mi w myślach. Też mężowi wczoraj o takich naklejkach mówiłam [emoji846]
reklama
EvilDesiree
Mi dzisiaj nawet dobrze się spało [emoji7] wyjątkowo...i tylko 2 razy na siku.
Przed chwilą wyrwana ze snu przez kota kichajacego serią nad moją głową [emoji81]
I chyba jeszcze zasnę...
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i konsultacje [emoji3590]
Miłej środy [emoji7]
Przed chwilą wyrwana ze snu przez kota kichajacego serią nad moją głową [emoji81]
I chyba jeszcze zasnę...
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i konsultacje [emoji3590]
Miłej środy [emoji7]