reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Hej gratuluję wczorajszych udanych wizyt dzisaj trzymam kciuki za następne ✊❤️ mi się nie udało dostać nigdzie do ginekologa... Ta pandemia mnie dobija.... I dzisaj kolejny sen... I te słowa ( przykro mi brak akcji serca) nie jest dobrze a ja czuje się już bezsilna... Od wczoraj płacze jestem zła i smutna jednoczesnie... Dzisaj zadzwonię jeszcze na szpital do Katowic...

reklama
@Asia Kasia trzymam kciuki byś dzisiaj mogła się przekonać, że z dzidziulkiem jednak wszystko OK.

@sandra_91, @Ilsia trzymam kciuki za dzisiejsze konsultacje z genetykiem. Mi lekarz, gdy namawiał mnie na prenatalne + pappa, mówił że w przypadkach niskiego prawdopodobieństwa wyniki bardzo rzadko się mylą, natomiast w przypadku dużego prawdopodobieństwa dają bardzo często wynik fałszywie dodatni.

Ja jeszcze z psem na spacerze ale niebawem zbieramy się na prenatalne, jestem przerażona a jednocześnie tak niesamowicie podjarana tymi badaniami, że momentami nie wiem jak się nazywam.
Mam nadzieję, że do 9.40 nie wykorkuję z tych emocji. Jak ja bym chciała już zobaczyć to moje maleństwo 😍

Hejka. Gratuluję wszystkim wczorajszych udanych wizyt 😊
Też dziś wstałam już o 4 więc łączę się w bólu. Do tego głowa pęka 🙈
Za wszystkich wizytujących dzisiaj trzymam kciuki ✊

Dobry!
Ja tez nie śpię już od dawna, pol nocy zreszta się przewracam z boku na bok.
Pewnie nerwy przed obwieszczeniem wieści :D

Detektor, który mąż zamówił został umieszczony w paczkomacie wiec bardzo się cieszę, ze przed wyjazdem uda mi się go wziac (bo inaczej musiałabym kogos prosić o odbiór a nie wiem jak zapakowane).

Mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! I czekam na przepiękne zdjęcia bąbli ;)

Najwazniejsze że zdrowe [emoji256][emoji110][emoji873]
Cześć dziewczyny... wczoraj miałam wizytę... z dzidzia wszystko dobrze... wszystkie parametry ok... prawdopodobnie chłopak... troszkę jestem zawiedziona liczyłam na córkę... ehhh...
A ja sie naspałam 2,5 h... mąż nie wyciszył telefonu no myślałam, że go zabije dosłownie
Za karę wysłałam go po świeże pieczywo na śniadanko [emoji1787]

reklama
Do góry