reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

Hej gratuluję wczorajszych udanych wizyt dzisaj trzymam kciuki za następne ✊❤️ mi się nie udało dostać nigdzie do ginekologa... Ta pandemia mnie dobija.... I dzisaj kolejny sen... I te słowa ( przykro mi brak akcji serca) nie jest dobrze a ja czuje się już bezsilna... Od wczoraj płacze jestem zła i smutna jednoczesnie... Dzisaj zadzwonię jeszcze na szpital do Katowic...

reklama
@Asia Kasia trzymam kciuki byś dzisiaj mogła się przekonać, że z dzidziulkiem jednak wszystko OK.

@sandra_91, @Ilsia trzymam kciuki za dzisiejsze konsultacje z genetykiem. Mi lekarz, gdy namawiał mnie na prenatalne + pappa, mówił że w przypadkach niskiego prawdopodobieństwa wyniki bardzo rzadko się mylą, natomiast w przypadku dużego prawdopodobieństwa dają bardzo często wynik fałszywie dodatni.

Ja jeszcze z psem na spacerze ale niebawem zbieramy się na prenatalne, jestem przerażona a jednocześnie tak niesamowicie podjarana tymi badaniami, że momentami nie wiem jak się nazywam.
Mam nadzieję, że do 9.40 nie wykorkuję z tych emocji. Jak ja bym chciała już zobaczyć to moje maleństwo 😍

Hejka. Gratuluję wszystkim wczorajszych udanych wizyt 😊
Też dziś wstałam już o 4 więc łączę się w bólu. Do tego głowa pęka 🙈
Za wszystkich wizytujących dzisiaj trzymam kciuki ✊

Dobry!
Ja tez nie śpię już od dawna, pol nocy zreszta się przewracam z boku na bok.
Pewnie nerwy przed obwieszczeniem wieści :D

Detektor, który mąż zamówił został umieszczony w paczkomacie wiec bardzo się cieszę, ze przed wyjazdem uda mi się go wziac (bo inaczej musiałabym kogos prosić o odbiór a nie wiem jak zapakowane).

Mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! I czekam na przepiękne zdjęcia bąbli ;)

Najwazniejsze że zdrowe [emoji256][emoji110][emoji873]
Cześć dziewczyny... wczoraj miałam wizytę... z dzidzia wszystko dobrze... wszystkie parametry ok... prawdopodobnie chłopak... troszkę jestem zawiedziona liczyłam na córkę... ehhh...
A ja sie naspałam 2,5 h... mąż nie wyciszył telefonu no myślałam, że go zabije dosłownie
Za karę wysłałam go po świeże pieczywo na śniadanko [emoji1787]

reklama
Do góry