reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Również mam w środę swojego gina :-)
Ale wizytujących! W takim razie tez trzymam kciuki ❤️
Ja w czwartek prenatalne 😊
❤️ Jezu a jeszcze pamietam nas se staraczek :D
Ja mam w piątek też wizyte...ale taką zwykłą :D prenatalne dopieroooo 19 :)
No to w piątek tez juz nas kilka :D trzymam kciuki :D
Ja też w środę i będzie 12+4 😊 Już nie mogę się doczekać, tym bardziej że właśnie szukałam dzidzi i nie znalazłam.. Tzn na początku złapałam, ale było to krótko i nie wiem czy mi się wydawało czy dzidzia uciekła i się schowała..
Mi czesto sie chowa.. Tak jakby z oddali slysze ale poznaje juz po dźwięku, ze to to. Wiec na pewno sobie plywa :) mi raz jest z jednej strony brzucha, a raz z drugiej 🤭

Ale wizytujących! W takim razie tez trzymam kciuki ❤️

❤️ Jezu a jeszcze pamietam nas se staraczek :D

No to w piątek tez juz nas kilka :D trzymam kciuki :D

Mi czesto sie chowa.. Tak jakby z oddali slysze ale poznaje juz po dźwięku, ze to to. Wiec na pewno sobie plywa :) mi raz jest z jednej strony brzucha, a raz z drugiej 🤭
Nooo 😂😂😂 pamietam jak czekalysmy z robieniem testow i mowilysmy o objawach i nie wiadomo bylo czy to serio na ciaze czy swirujemy 😆😂

Meh, tak się cieszyłam, że biorę żurawinę i mnie omijają infekcje pęcherza, a tu jednak padło i na mnie. Weekend przetrwałam na żurawinie i ogromnej ilości wody, ale i tak załatwiłam sobie skierowanie na posiew i idę z nim jutro do laboratorium, żeby sprawdzić czy coś tam nie zostało.

Ja też w piątek prenatalne 😁 Jutro PAPPA i badania krwi i moczu, a 5.06 USG :) Też nie mogę się doczekać, mój lekarz akurat jest specjalistą od prenatalnych u nas w mieście i powiedział, że na 90% będzie w stanie określić płeć ❤ Chciałabym już zacząć coś kupować powoli 😁

Czy któraś ma kontakt z @Mrs.Alice ? Jestem ciekawa, co tam u niej :)
No to odliczamy do piatku!
Tez jestem ciekawa co u niej, widzialam tylko ze Ewka34 sie przeniosla na styczniowki
Ooooo! To trzymam kciuki ❤ na którą masz? :)

Oo to razem odliczamy :D ja tez mam nadzieje, ze juz mi poda plec 🤭 zwlaszcza ze pozno ide :D ❤ nie mogę się doczekac :)
Ja mam na 12:30. U mnie bedzie 12+1, badanie z krwi mialam w poniedzialek.
Oooo ja też mam w piątek prenatalne😊
Fajnie, duzo nas bedzie 😊
Tak, pisałam z nią i niestety poroniła
Nieeee..... strasznie mi przykro 😢😢😢
@Asia Kasia @Nocusia89:) @aninek
Jak radziliście sobie z bólem? Ja wczoraj zaczekam dopiero 11tyg, nie wiem jak wytrzymam do końca ciąży :( do lekarza idę dopiero 9.06.
W ciazy to nie pamietam, bo to juz 7 lat temu, ale pewnie sobie nie radzilam tylko cierpialam 😉

reklama
Do góry