reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Juz w tym tygodniu w koncu po miesiącu mam wizyty 🤭😍 w środę mam swojego ginekologa.. Bedzie 13+1, a w piątek prenatalne 13+3 🤭 juuuz sie nie moge doczekać ❤

Ja też w piątek prenatalne 😁 Jutro PAPPA i badania krwi i moczu, a 5.06 USG :) Też nie mogę się doczekać, mój lekarz akurat jest specjalistą od prenatalnych u nas w mieście i powiedział, że na 90% będzie w stanie określić płeć ❤ Chciałabym już zacząć coś kupować powoli 😁

Czy któraś ma kontakt z @Mrs.Alice ? Jestem ciekawa, co tam u niej :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja we wtorek dzwonie do lekarza. Antybiotyki na zapalenie pecherza kompletnie nie działają, moze byc tak ze pojde do szpitala na dożylne....zalamana jestem. Okropnie sie martwie. Jutro swieto wszystko zamkniete wiec sie nie dodzwonie...

Pewnie niewiele pomogą jak dziecka nie zobaczą. Sama mu podaje leki na zbicie gorączki, w nocy robiłam okłady taki był gorący, miał 39 stopni :( jak się pogorszy albo leki przestaną działać to wiadomo, że pojedziemy do szpitala ale tak, to nie widzę sensu. U nas w mieście bardzo kiepsko działa wieczorynka i na pewno będą kazali mi czekać w meeeega długiej kolejce przez kilka godzin co nikomu się nie przysłuży, ani mi i mężowi ani młodemu z taka temperatura..
Ooo az dziwne u mnie wysla karetke bo to o dziecko chodzi ale ja rak bardIej na peryferiach mieszkam

Ja mialam w pierwszej ciazy, ale chyba na troche pozniejszym etapie. Obawiam sie, ze w tej sie powtorzy, bo przez ostatnie rok to nawet w czasie okresu mnie lapalo, wlasnie w prawej nodze.

Ragda odliczam razem z Toba do piatku 😁 tez mam prentalne i w ogole pierwsza wyczekiwana wizyte ❤
Ooooo! To trzymam kciuki ❤️ na którą masz? :)
Ja też w piątek prenatalne 😁 Jutro PAPPA i badania krwi i moczu, a 5.06 USG :) Też nie mogę się doczekać, mój lekarz akurat jest specjalistą od prenatalnych u nas w mieście i powiedział, że na 90% będzie w stanie określić płeć ❤ Chciałabym już zacząć coś kupować powoli 😁

Czy któraś ma kontakt z @Mrs.Alice ? Jestem ciekawa, co tam u niej :)

Oo to razem odliczamy :D ja tez mam nadzieje, ze juz mi poda plec 🤭 zwlaszcza ze pozno ide :D ❤️ nie mogę się doczekac :)

Czy któraś z Was miała lub ma problem z rwą kulszowa w ciąży ?
Od 2 tyg drętwieje mi prawa noga tylko zewnętrzna strona uda jak leżę na plecach. W zeszłym tyg miałam w nocy przeszywający ból Właśnie w tej nodze i później ustało, dzis w nocy znowu ten sam ból. Wujek Google mówi ze to rwa kulszowa i ze często pojawia się w ciąży :(
Tak, już dwa razy miałam. Pomagało jak leżałam pół na boku, pół na plecach a pod pośladek podkladalam poduchę...

Eh dziewczyny dzisaj 2 dzień bez jakich kolwiek objawów głową już pełna od myślenia ☹
Hej.Ja w ogóle nie mam objawów i też się trochę bałam ,ale byłam ostatnio u gina i jak zobaczylam dzidzusia😊to się uspokoiłam😊Nie każdy ma objawy,a jedni mniej inne bardziej...więc się nie przejmuj że ich nie masz teraz.

Hej.Ja w ogóle nie mam objawów i też się trochę bałam ,ale byłam ostatnio u gina i jak zobaczylam dzidzusia😊to się uspokoiłam😊Nie każdy ma objawy,a jedni mniej inne bardziej...więc się nie przejmuj że ich nie masz teraz.
To prawda z pierwszym dzieckim objawy mialam dopiero potem pozno teraz objawy mam od samego poczatku ciazy pierwokropny bol brzucha podobno byl spowodiwany wynikiem tsh 19 trzeci dzien biore chormony i jak reka odiol zero bolu mam nadzieje ze sxybko mi to spadnie biore dawke az 75 podibno wysoka.
Byle moje.u dziecku nic sienie stalo. Kazdego dnia prosze boga by wszystko bylo ok.
Nie masz objawow ciesz sie 😍 a z dzidzia napewno wszystko okglowa do gory kochana
Ja miejac obiawy boje die znowu ze cos jest nie tak.

reklama
Do góry