Ah to pewnie nie, bo to juz jakis czas temu widzialamJa jak pisałam z Mrs alice, to pisała że Ewka34 też poroniła a nie pisała nic że znowu jest w ciąży
reklama
Patrycjaaa97
Fanka BB :)
Ah to pewnie nie, bo to juz jakis czas temu widzialam ☹
No niestety
L
Lebkuchen_mum
Gość
Mocz jest ok. Nie wiadomo co mnie piecze i boli i czemu takie mam parcie na mocz. Czekam na ginekologa. Lekarz wczesniej debil jakis wiedzial ze w ciazy a zaczal mi naciskac brzuch jak u zwyklej osoby czy cos niby boli. Ja mowie mu UWAZAJ DZIECKO a on aaaa okej....idiota. teraz sie tak boje ze cos mu zrobil. Ginekolog sprasdzi czy z dzidzią ok i czy to nie czasem problem ginekologiczny. Martwie sie o malenstwo tak je wynaciskal kretyn.
Blaankaa
Trzymamy kciuki ! Daj znać kochana !!
Do szpitala jade. Zle z moim pecherzem juz nie wytrzymam...
martini87
To się w końcu doczekalas. Miesiąc to kupa czasu. Fajnie będzie znowu podejrzeć bąbelkaJuz w tym tygodniu w koncu po miesiącu mam wizyty w środę mam swojego ginekologa.. Bedzie 13+1, a w piątek prenatalne 13+3 juuuz sie nie moge doczekać
Nie nie, na pewno nie. Olek często wymiotuje bo ma problemy z jedzeniem. Nie umie żuć/gryzc i pewnie odlamal mu się zbyt duży kawałek ciasteczka i nie umiał sobie z nim poradzić więc zwymiotowal.Ja mysle, ze te wymioty w czwartek to juz byly na to, teraz ma goraczke, ja bym to powiazala razem.
@Piernik98 Daj znać czy wszystko ok z dzidzia. Ciekawe skąd to pieczenie i parcie na pęcherz..
U mnie nie. Zresztą powiem szczerze, że jeszcze ani razu nie miałam mierzonego ciśnienia i nie byłam ważona. Ani na prywatnie ani na nfz.To w tym tygodniu będzie zapewne dużo dobrych wiadomości, super
Dziewczyny już po prenatalnych - czy na wizycie było ważenie, mierzenie ciśnienia itd i wpisywane to było do karty ciąży?
martini87
Ale sporo z nas ma wizyty w tym tygodniu ja też w czwartek jadę się zobaczyć z moim bąbelkiem i baaardzo chciałabym już poznać kto tam siedzi w brzuszku
Edit. Tzn wstępnie na prenatalnych powiedziała mi babka, że wg niej dziewczynka ale jakoś w to nie wierzę, bo Olek tez na prenatalnych był dziewczynką także czekam na kolejne wizyty i kolejne informacje o płci
Edit. Tzn wstępnie na prenatalnych powiedziała mi babka, że wg niej dziewczynka ale jakoś w to nie wierzę, bo Olek tez na prenatalnych był dziewczynką także czekam na kolejne wizyty i kolejne informacje o płci
Ostatnia edycja:
Blaankaa
Ty już pewnie zobaczysz kto tam łobuzuje [emoji873]:-)
Ja jestem z tych wizytujacych w drugiej turze bo kolejny tydzień 10.06 [emoji123][emoji16]
Ja jestem z tych wizytujacych w drugiej turze bo kolejny tydzień 10.06 [emoji123][emoji16]
Ale sporo z nas ma wizyty w tym tygodniu ja też w czwartek jadę się zobaczyć z moim bąbelkiem i baaardzo chciałabym już poznać kto tam siedzi w brzuszku
Akuku
Mocz jest ok. Nie wiadomo co mnie piecze i boli i czemu takie mam parcie na mocz. Czekam na ginekologa. Lekarz wczesniej debil jakis wiedzial ze w ciazy a zaczal mi naciskac brzuch jak u zwyklej osoby czy cos niby boli. Ja mowie mu UWAZAJ DZIECKO a on aaaa okej....idiota. teraz sie tak boje ze cos mu zrobil. Ginekolog sprasdzi czy z dzidzią ok i czy to nie czasem problem ginekologiczny. Martwie sie o malenstwo tak je wynaciskal kretyn.
Nie martw się dzidziuś na pewno jest bezpieczny. Na tym etapie jest bardzo niziutko wiec mimo naciskania brzucha najprawdopodobniej nawet nie był blisko dzidzi.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja juz po. Dzidzius w porzadku. Mocz okej nie ma juz zapalenia pecherza ale infekcja pochwy jest. Dostalam wkoncu globulki nie wiem czemu moj lekarz dal mi tylko krem...i ginekolog tu w szpitalu powiedziala ze duzo kobiet tak ma po tym antybiotyku i mozliwe ze to tez przez infekcje pochwy. Po lekach ma pomoc. Jestem spokojna. Jedziemy do apteki
reklama
No super wieści! Globulki napewno pomogą ))Ja juz po. Dzidzius w porzadku. Mocz okej nie ma juz zapalenia pecherza ale infekcja pochwy jest. Dostalam wkoncu globulki nie wiem czemu moj lekarz dal mi tylko krem...i ginekolog tu w szpitalu powiedziala ze duzo kobiet tak ma po tym antybiotyku i mozliwe ze to tez przez infekcje pochwy. Po lekach ma pomoc. Jestem spokojna. Jedziemy do apteki