Sabina17
Fanka BB :)
O mamo biednaTak, pisałam z nią i niestety poroniła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O mamo biednaTak, pisałam z nią i niestety poroniła
Ja biorę letrox na tsh 150 wiec 75 to wcale nie tak dużo nie martw się będzie wszystko dobrze
Ale wizytujących! W takim razie tez trzymam kciukiRównież mam w środę swojego gina :-)
Jezu a jeszcze pamietam nas se staraczekJa w czwartek prenatalne
No to w piątek tez juz nas kilka trzymam kciukiJa mam w piątek też wizyte...ale taką zwykłą prenatalne dopieroooo 19
Mi czesto sie chowa.. Tak jakby z oddali slysze ale poznaje juz po dźwięku, ze to to. Wiec na pewno sobie plywa mi raz jest z jednej strony brzucha, a raz z drugiejJa też w środę i będzie 12+4 Już nie mogę się doczekać, tym bardziej że właśnie szukałam dzidzi i nie znalazłam.. Tzn na początku złapałam, ale było to krótko i nie wiem czy mi się wydawało czy dzidzia uciekła i się schowała..
Nooo pamietam jak czekalysmy z robieniem testow i mowilysmy o objawach i nie wiadomo bylo czy to serio na ciaze czy swirujemyAle wizytujących! W takim razie tez trzymam kciuki
Jezu a jeszcze pamietam nas se staraczek
No to w piątek tez juz nas kilka trzymam kciuki
Mi czesto sie chowa.. Tak jakby z oddali slysze ale poznaje juz po dźwięku, ze to to. Wiec na pewno sobie plywa mi raz jest z jednej strony brzucha, a raz z drugiej
To tak jak ja prenatalne 19 ale wizyta dopiero 15 a to tak dalekoJa mam w piątek też wizyte...ale taką zwykłą prenatalne dopieroooo 19
Jak miałam 11 po 2 tyg spadło na 6 a obecnie mam już 0,39 wiec wszystko jest do wyregulowaniaWidze ze ciraz wiecej dziewczyn to ma cuekawe id czego to zallezne jest. A jaki mialas wynik no ja 19. Fajnue ze mozemy sie wspierac
Ja kładę się na podłodze z nogami na krześle przynosi ulgę. Lepiej iść do rehabilitanta i nakleić sobie tejpy@Asia Kasia @Nocusia89:) @aninek
Jak radziliście sobie z bólem? Ja wczoraj zaczekam dopiero 11tyg, nie wiem jak wytrzymam do końca ciąży do lekarza idę dopiero 9.06.
No to odliczamy do piatku!Ja też w piątek prenatalne Jutro PAPPA i badania krwi i moczu, a 5.06 USG Też nie mogę się doczekać, mój lekarz akurat jest specjalistą od prenatalnych u nas w mieście i powiedział, że na 90% będzie w stanie określić płeć ❤ Chciałabym już zacząć coś kupować powoli
Czy któraś ma kontakt z @Mrs.Alice ? Jestem ciekawa, co tam u niej
Ja mam na 12:30. U mnie bedzie 12+1, badanie z krwi mialam w poniedzialek.Ooooo! To trzymam kciuki ❤ na którą masz?
Oo to razem odliczamy ja tez mam nadzieje, ze juz mi poda plec zwlaszcza ze pozno ide ❤ nie mogę się doczekac
Fajnie, duzo nas bedzieOooo ja też mam w piątek prenatalne
Nieeee..... strasznie mi przykroTak, pisałam z nią i niestety poroniła
W ciazy to nie pamietam, bo to juz 7 lat temu, ale pewnie sobie nie radzilam tylko cierpialam@Asia Kasia @Nocusia89:) @aninek
Jak radziliście sobie z bólem? Ja wczoraj zaczekam dopiero 11tyg, nie wiem jak wytrzymam do końca ciąży do lekarza idę dopiero 9.06.