reklama
niemandin
Fanka BB :)
Do szpitala jade. Zle z moim pecherzem juz nie wytrzymam...
Kciuki Pewnie, że lepiej się nie mordować, na pewno pomogą
LadyNegra
Mi lekarz zapisuje na mniej więcej co drugiej wizycie, ale na prenatalnych do karty nie wpisywał, tylko do systemu liczącego ryzyko wad.To w tym tygodniu będzie zapewne dużo dobrych wiadomości, super
Dziewczyny już po prenatalnych - czy na wizycie było ważenie, mierzenie ciśnienia itd i wpisywane to było do karty ciąży?
Patrycjaaa97
No to odliczamy do piatku!
Tez jestem ciekawa co u niej, widzialam tylko ze Ewka34 sie przeniosla na styczniowki
Ja mam na 12:30. U mnie bedzie 12+1, badanie z krwi mialam w poniedzialek.
Fajnie, duzo nas bedzie
Nieeee..... strasznie mi przykro
W ciazy to nie pamietam, bo to juz 7 lat temu, ale pewnie sobie nie radzilam tylko cierpialam
Ja jak pisałam z Mrs alice, to pisała że Ewka34 też poroniła a nie pisała nic że znowu jest w ciąży
martini6
Ja usg prenatalne robiłam nie u swojego gina tylko i lekarza typowo od usg wiec nie miałam w kartę ciąży wpisywane tylko dostałam wydruk zdjęcia nagranie i pokazałam wydruk swojemu gin i w tedy on zapisał sobie coś tamTo w tym tygodniu będzie zapewne dużo dobrych wiadomości, super ❤
Dziewczyny już po prenatalnych - czy na wizycie było ważenie, mierzenie ciśnienia itd i wpisywane to było do karty ciąży?
Martaa92
Początkująca w BB
@Asia Kasia
Właśnie muszę się gdzieś zapisać, bo to męka będzie ale mam nadzieje ze jednak przejdzie
Właśnie muszę się gdzieś zapisać, bo to męka będzie ale mam nadzieje ze jednak przejdzie
martini6
@Piernik98 daj koniecznie znać po trzymamy kciuki
niemandin
Ja usg prenatalne robiłam nie u swojego gina tylko i lekarza typowo od usg wiec nie miałam w kartę ciąży wpisywane tylko dostałam wydruk zdjęcia nagranie i pokazałam wydruk swojemu gin i w tedy on zapisał sobie coś tam
Ja mam właśnie u swojego, a od ostatniej wizyty schudłam 1 kg i się boję, że będzie się doszukiwał czegoś A przestałam się po prostu obżerać xD
L
Lebkuchen_mum
Gość
Oczywiscie ze dam znac. Mocz poszedl do badania, czekamy teraz na wyniki...@Piernik98 daj koniecznie znać po trzymamy kciuki
reklama
martini6
Hehe E spokojnie mi teraz tez waga stanęła po malutku damy radęJa mam właśnie u swojego, a od ostatniej wizyty schudłam 1 kg i się boję, że będzie się doszukiwał czegoś A przestałam się po prostu obżerać xD