A wcześniej jakie jest ?Zaczynamy II trymestr
ryzyko poronienia spada do 1:50 ;pp
reklama
martini6
Fanka BB :)
Ja tak raz dziennie tez muszę kichnąc i aż mnie kłuje tam na dole jak mnie weźmie z zaskoczeniaNadrobiłam [emoji3059][emoji2956] piękne sesje i piękne brzuszki [emoji173]
Dziewczyny czy ktoś ma kichaczke? Normalnie ja to z 5 x dziennie kicham [emoji1787]w sumie od początku xd nie wiem co ta ciąża że mną robi [emoji16][emoji1787] dziś byłam na grillu i się śmiali że koronawirus [emoji1787][emoji85] teraz gorzej kichnąć niż piardnąc [emoji1787][emoji85] (A propo właśnie pies mi puścił bąka...[emoji240][emoji2356][emoji85][emoji87][emoji1785])
Dobranoc kobietki[emoji173]
![Unamused face :unamused: 😒](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f612.png)
Martaa24
A wcześniej jakie jest ?
Załączniki
Mi sie wydaje, ze to wczesnie, ale nie znam sieDziewczyny pytanie czy wy też wyczuwanie bijące serduszko dziecka przez brzuch ? Od kilku dni nie zawsze, ale jak dotknę poniżej pępka palcami to wyczuwam szybkie bicie serca. Nie wiem czy to możliwe![]()
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Dosc spore, patrzac na to ile dziewczyn stad odeszloA wcześniej jakie jest ?
![Frowning face :frowning2: ☹️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2639.png)
EvilDesiree
Tak, wchłonie się. Widocznie nie pojawił się pęcherzyk żółtkowy i wtedy nie ma szans na zawiązanie się zarodka... Gdyby było ciałko żółte to jeszcze mógłby się zarodek pojawić [emoji6] ale to nie w tym przypadkuObecnie zaczynam 11 tydzien zlecialo bo niedawno byl 7 tydzien ale nie move sie juz doczekac prenetalnych ktore mam 16 czerwca. Wtedy mysle ze bardziej wyrazniej zobacze moje dzieciatko.
I moze uda sie poznac plec. A wy w ktirym tygodniu poznalyscie olec swoich dzieciaczkow? Z synem dopiero po 20tyg a z corka w 13 tygodniu na badaniach prenetalnych ciekawa jestem co tym razem sie kryje.
A mam jesCze jedno pytanko jesli na uG pijawily sie dwa pecherze to co mialy byc blizniaki bo nigdy tak nie mialam i dla mnie to nowa sytuacja. Pani doktor mowila ze to sie wchlonie. Szkoda ze jedwn jest pusty z blizniakow tez bym sie cieszyla no ale wazne ze jedno jest i poki co wszyatko z nim ok.
Dolvit
Może trafiłaś na swoją tętniceDziewczyny pytanie czy wy też wyczuwanie bijące serduszko dziecka przez brzuch ? Od kilku dni nie zawsze, ale jak dotknę poniżej pępka palcami to wyczuwam szybkie bicie serca. Nie wiem czy to możliwe![]()
Akuku
Dziewczyny pytanie czy wy też wyczuwanie bijące serduszko dziecka przez brzuch ? Od kilku dni nie zawsze, ale jak dotknę poniżej pępka palcami to wyczuwam szybkie bicie serca. Nie wiem czy to możliwe![]()
Nie da się wyczuć serduszka dzidzi. Ja jak przyloze rękę to często czuje takie jakby wibracje.. myślę że to łożysko? Nie wiem sama.
Poszlimy wszyscy pozno spac, chlopcy dopiero wstali I Amelka też A Ala jeszcze śpi.
Dziś też będziemy korzystać z basenu
Fajny jest bo ma folder, dosypujemy chlor do oczyszczania raz dziennie I nie trzeba zlewac, składać. No i duży, że wszyscy się mieszczą j fajnie bawią
Jak była na ust badali mi mocz I coś było w moczu.. kurczę nie pamiętam co, ale świadczyć może o infekcji.. pytali czy mam jakieś dolegliwości.. Nie miałam A wczoraj zaczęło mnie swedziec tak na dole, nie ma tragedii ale jednak. Pewnie na dniach zadzwonią (bo wysłali mocz do analizy) I coś mi dadzą.
Kurczę w poprzedniej ciazy zaczęły się problemy jak mialam cukrzycę ciazowa.. W tej niby cukier wtedy na czczo był ok.
Sabina17
Rozumiem dziekujeTak, wchłonie się. Widocznie nie pojawił się pęcherzyk żółtkowy i wtedy nie ma szans na zawiązanie się zarodka... Gdyby było ciałko żółte to jeszcze mógłby się zarodek pojawić [emoji6] ale to nie w tym przypadku
Sabina17
To ja musze jeszvze poczekac zaczelam 11 tydzienA wcześniej jakie jest ?
reklama