Martaa24
Fanka BB :)
To zależy od tego jakim sprzętem dysponuje Twój ginekolog.Czy na każdych badaniach prenatalnych dostaje się zdjęcie 3d ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zależy od tego jakim sprzętem dysponuje Twój ginekolog.Czy na każdych badaniach prenatalnych dostaje się zdjęcie 3d ?
Jaki cudowny dzidziolekMypo usg i odebraniu wynikow nie jest dobrzewyszlo mi tsh 19 dostalaeki hormony oraz na usg dwa oecherze w tym ze jeden pusty a w drugim rozwija sie dzidzius prawidkowo.
Ja też taką mam i powiem od siebie że jest genialna! Śpi mi się mega dobrze i wygodnie, także polecamWłaśnie mam w planach taką poduszkę - sprawdza się?
Ja miałam tsh 11 i zbiło mi ładnie teraz mam 0,39 wiec główka do góry a pusty może się wchłonąć ?Mypo usg i odebraniu wynikow nie jest dobrzewyszlo mi tsh 19 dostalaeki hormony oraz na usg dwa oecherze w tym ze jeden pusty a w drugim rozwija sie dzidzius prawidkowo.
A powiedz mi czy lekarz obniżył Ci teraz dawkę? Bo ja miałam miesiąc temu tsh ok.1 a dzisiaj dostałam wyniki 0.3 przy dawce 50' i zastanawiam sie jakie bedzie postepowanie endokrynologa czy zmniejszy dawke czy ten wynik jest okJa miałam tsh 11 i zbiło mi ładnie teraz mam 0,39 wiec główka do góry a pusty może się wchłonąć ?
Kazał jeszcze 3 tyg do kolejnej wizyty brać cały czas taka sama dawkę ja biorę 150 aż bo mam hashimoto, wiec przed ciąża brałam na codziennie 50. I oczywiście na kolejna wizytę znów badanie krwi. Myśle ze ja to będę co wizytę robić tsh i regulować. Powiedział ze z czasem zmniejszym ale na razie mam brać to co biorę.A powiedz mi czy lekarz obniżył Ci teraz dawkę? Bo ja miałam miesiąc temu tsh ok.1 a dzisiaj dostałam wyniki 0.3 przy dawce 50' i zastanawiam sie jakie bedzie postepowanie endokrynologa czy zmniejszy dawke czy ten wynik jest ok
Ja mam! Od początku ciąży kicham kilka/kilkanaście razy dziennie! A przed ciąża na prawdę bardzo bardzo rzadko mi się zdarzałoNadrobiłam [emoji3059][emoji2956] piękne sesje i piękne brzuszki [emoji173]
Dziewczyny czy ktoś ma kichaczke? Normalnie ja to z 5 x dziennie kicham [emoji1787]w sumie od początku xd nie wiem co ta ciąża że mną robi [emoji16][emoji1787] dziś byłam na grillu i się śmiali że koronawirus [emoji1787][emoji85] teraz gorzej kichnąć niż piardnąc [emoji1787][emoji85] (A propo właśnie pies mi puścił bąka...[emoji240][emoji2356][emoji85][emoji87][emoji1785])
Dobranoc kobietki[emoji173]
Kilka razy dziennie seriami po kilka... kilkanaście kichnięć...i to tak głośno, że moje koty się boją i uciekają pod łóżko [emoji81]Nadrobiłam [emoji3059][emoji2956] piękne sesje i piękne brzuszki [emoji173]
Dziewczyny czy ktoś ma kichaczke? Normalnie ja to z 5 x dziennie kicham [emoji1787]w sumie od początku xd nie wiem co ta ciąża że mną robi [emoji16][emoji1787] dziś byłam na grillu i się śmiali że koronawirus [emoji1787][emoji85] teraz gorzej kichnąć niż piardnąc [emoji1787][emoji85] (A propo właśnie pies mi puścił bąka...[emoji240][emoji2356][emoji85][emoji87][emoji1785])
Dobranoc kobietki[emoji173]