reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Nadrobiłam [emoji3059][emoji2956] piękne sesje i piękne brzuszki [emoji173]

Dziewczyny czy ktoś ma kichaczke? Normalnie ja to z 5 x dziennie kicham [emoji1787]w sumie od początku xd nie wiem co ta ciąża że mną robi [emoji16][emoji1787] dziś byłam na grillu i się śmiali że koronawirus [emoji1787][emoji85] teraz gorzej kichnąć niż piardnąc [emoji1787][emoji85] (A propo właśnie pies mi puścił bąka...[emoji240][emoji2356][emoji85][emoji87][emoji1785])

Dobranoc kobietki[emoji173]
Ja az tak bardzo to nie, ale fakt ze kicham troche bardziej niz przedtem.
Hej dziewczyny.

Dzisiejszego dnia też nie nadrobie. Przyjaciółka była znowu z córcia I mężem, grilowalismy I dzieci korzystały z basenu :)

Cudowny dzień Ale jestem bardzo zmęczona :)
Super taki basen! Alez bym chciala miec taki duzy ogrodek, zeby pogrilowac i wstawic basen 😊 Fajnie, ze milo spedzilas dzien!

Witam i milego dnia wszystkim zycze! Choc mam nadzieje, ze jeszcze pospie troche.

reklama

Dziewczyny czy ktoś ma kichaczke? Normalnie ja to z 5 x dziennie kicham [emoji1787]w sumie od początku xd nie wiem co ta ciąża że mną robi [emoji16][emoji1787] dziś byłam na grillu i się śmiali że koronawirus [emoji1787][emoji85] teraz gorzej kichnąć niż piardnąc [emoji1787][emoji85] (A propo właśnie pies mi puścił bąka...[emoji240][emoji2356][emoji85][emoji87][emoji1785])

Tez od poczatku ciazy kocham po kilkanascie razu dziennie. Wczesniej nie mialam z tym problemu 😁

Po to tutaj jesteśmy [emoji3590] żeby się wspierać [emoji3059]
Jedna z nas (przepraszam nie mogę znaleźć która [emoji3064]) zaczynała ciążę także z wysokim TSH (ok. 11) a teraz już jest w normie.
Więc tarczycę można szybko ogarnąć :-)
Sama również mam nieco za wysokie - od wtorku łykam hormon.
Acha dobrze ze nie jestem z rym sama i ze sa tu tak swietne dziewvzyny zawsze pomoga i zalagodza. Bardzo sie modle o spadek tego tsh . A powiedz mi cY drugi pecherzyk sie wchlomoe ? Bo poki vo sa dwa.

Obecnie zaczynam 11 tydzien zlecialo bo niedawno byl 7 tydzien ale nie move sie juz doczekac prenetalnych ktore mam 16 czerwca. Wtedy mysle ze bardziej wyrazniej zobacze moje dzieciatko.

I moze uda sie poznac plec. A wy w ktirym tygodniu poznalyscie olec swoich dzieciaczkow? Z synem dopiero po 20tyg a z corka w 13 tygodniu na badaniach prenetalnych ciekawa jestem co tym razem sie kryje.

A mam jesCze jedno pytanko jesli na uG pijawily sie dwa pecherze to co mialy byc blizniaki bo nigdy tak nie mialam i dla mnie to nowa sytuacja. Pani doktor mowila ze to sie wchlonie. Szkoda ze jedwn jest pusty z blizniakow tez bym sie cieszyla no ale wazne ze jedno jest i poki co wszyatko z nim ok.

Dziewczyny pytanie czy wy też wyczuwanie bijące serduszko dziecka przez brzuch ? Od kilku dni nie zawsze, ale jak dotknę poniżej pępka palcami to wyczuwam szybkie bicie serca. Nie wiem czy to możliwe 🙂

Ja też mam, w pracy mi najbardziej głupio tak kichać przez tą epidemię 😆

reklama
Do góry