A wcześniej jakie jest ?Zaczynamy II trymestr
ryzyko poronienia spada do 1:50 ;pp
reklama
martini6
Fanka BB :)
Ja tak raz dziennie tez muszę kichnąc i aż mnie kłuje tam na dole jak mnie weźmie z zaskoczeniaNadrobiłam [emoji3059][emoji2956] piękne sesje i piękne brzuszki [emoji173]
Dziewczyny czy ktoś ma kichaczke? Normalnie ja to z 5 x dziennie kicham [emoji1787]w sumie od początku xd nie wiem co ta ciąża że mną robi [emoji16][emoji1787] dziś byłam na grillu i się śmiali że koronawirus [emoji1787][emoji85] teraz gorzej kichnąć niż piardnąc [emoji1787][emoji85] (A propo właśnie pies mi puścił bąka...[emoji240][emoji2356][emoji85][emoji87][emoji1785])
Dobranoc kobietki[emoji173]
Martaa24
A wcześniej jakie jest ?
Załączniki
Mi sie wydaje, ze to wczesnie, ale nie znam sie A pytalas meza, zeby przylozyl ucho do brzucha i czy on tez to czuje?Dziewczyny pytanie czy wy też wyczuwanie bijące serduszko dziecka przez brzuch ? Od kilku dni nie zawsze, ale jak dotknę poniżej pępka palcami to wyczuwam szybkie bicie serca. Nie wiem czy to możliwe
Dosc spore, patrzac na to ile dziewczyn stad odeszloA wcześniej jakie jest ?
EvilDesiree
Tak, wchłonie się. Widocznie nie pojawił się pęcherzyk żółtkowy i wtedy nie ma szans na zawiązanie się zarodka... Gdyby było ciałko żółte to jeszcze mógłby się zarodek pojawić [emoji6] ale to nie w tym przypadkuObecnie zaczynam 11 tydzien zlecialo bo niedawno byl 7 tydzien ale nie move sie juz doczekac prenetalnych ktore mam 16 czerwca. Wtedy mysle ze bardziej wyrazniej zobacze moje dzieciatko.
I moze uda sie poznac plec. A wy w ktirym tygodniu poznalyscie olec swoich dzieciaczkow? Z synem dopiero po 20tyg a z corka w 13 tygodniu na badaniach prenetalnych ciekawa jestem co tym razem sie kryje.
A mam jesCze jedno pytanko jesli na uG pijawily sie dwa pecherze to co mialy byc blizniaki bo nigdy tak nie mialam i dla mnie to nowa sytuacja. Pani doktor mowila ze to sie wchlonie. Szkoda ze jedwn jest pusty z blizniakow tez bym sie cieszyla no ale wazne ze jedno jest i poki co wszyatko z nim ok.
Dolvit
Może trafiłaś na swoją tętnice raczej ciężko byłoby wyczuć biorąc pod uwagę, że dziecko otoczone jest płynem i pecherzem plus warstwa mięśni i ewentualnego tłuszczuDziewczyny pytanie czy wy też wyczuwanie bijące serduszko dziecka przez brzuch ? Od kilku dni nie zawsze, ale jak dotknę poniżej pępka palcami to wyczuwam szybkie bicie serca. Nie wiem czy to możliwe
Akuku
Dziewczyny pytanie czy wy też wyczuwanie bijące serduszko dziecka przez brzuch ? Od kilku dni nie zawsze, ale jak dotknę poniżej pępka palcami to wyczuwam szybkie bicie serca. Nie wiem czy to możliwe
Nie da się wyczuć serduszka dzidzi. Ja jak przyloze rękę to często czuje takie jakby wibracje.. myślę że to łożysko? Nie wiem sama.
Poszlimy wszyscy pozno spac, chlopcy dopiero wstali I Amelka też A Ala jeszcze śpi.
Dziś też będziemy korzystać z basenu
Fajny jest bo ma folder, dosypujemy chlor do oczyszczania raz dziennie I nie trzeba zlewac, składać. No i duży, że wszyscy się mieszczą j fajnie bawią
Jak była na ust badali mi mocz I coś było w moczu.. kurczę nie pamiętam co, ale świadczyć może o infekcji.. pytali czy mam jakieś dolegliwości.. Nie miałam A wczoraj zaczęło mnie swedziec tak na dole, nie ma tragedii ale jednak. Pewnie na dniach zadzwonią (bo wysłali mocz do analizy) I coś mi dadzą.
Kurczę w poprzedniej ciazy zaczęły się problemy jak mialam cukrzycę ciazowa.. W tej niby cukier wtedy na czczo był ok.
Sabina17
Rozumiem dziekujeTak, wchłonie się. Widocznie nie pojawił się pęcherzyk żółtkowy i wtedy nie ma szans na zawiązanie się zarodka... Gdyby było ciałko żółte to jeszcze mógłby się zarodek pojawić [emoji6] ale to nie w tym przypadku
Sabina17
To ja musze jeszvze poczekac zaczelam 11 tydzienA wcześniej jakie jest ?
reklama