reklama
Sabina17
Fanka BB :)
Ja miala bebetto revnow i powiem ze super wozek o vulcano slyszalam ze tez fajny zastanawialam sue tez nad tym wozkiemCzy któraś z Was ma jakieś opinie na temat wózków Bebetto vulcano albo Cybex balios? Oba w opcji 2w1.
Sabina17
Ja mysle nad Riko Basik 3w1 grey ,mi chodzi by byl wysoki bo ja z mezem wysocy jestesmy. A ten ma raczke 112cm max i ladnie sie prezentuje wedlug mnie
Sabina17
Dzis caly dzien boli mnie z lewej strony ani sie schylic czy ruszyc tak jakby mi cos uciskalo z tamtej strony. Co to moze byc.
Hej.Wiesz też mialam takie wrażenie hmmmmDziewczyny pytanie czy wy też wyczuwanie bijące serduszko dziecka przez brzuch ? Od kilku dni nie zawsze, ale jak dotknę poniżej pępka palcami to wyczuwam szybkie bicie serca. Nie wiem czy to możliwe
Sabina17
Sliczny brzuszek ktory to tydzienOd hmm 2 miesięcy zrobiłam z sobą porządek brzusio ❤
Sabina17
Kurczak z grila ale w k9ncu zjadla pirez salatka z ogorka pomidora salaty i fety i mam dosc
niemandin
Co dobrego dziś jecie? ja robie rosołeeek bo tak kilka dni już za mną chodził ))
U mnie dziś tradycyjnie rosół i schabowe Ale to dla reszty towarzystwa, ja raczej tylko rosół zjem i ugotuję później jakieś warzywa z ryżem
U nas dziś okropna pogoda i chyba z tego powodu czuje się fatalnie... Głowa mi pęka
reklama
EvilDesiree
Ja planuję kupić Bebetto Vulcano albo Holland 2w1. Zależy mi na tym by nie trzeba było się schylać do gondoli a one są wysoko zawieszone. Przedłużana budka też jest mega plusem. Na youtube jest mnóstwo recenzji i opisów. Stamtąd czerpałam info o nich.Czy któraś z Was ma jakieś opinie na temat wózków Bebetto vulcano albo Cybex balios? Oba w opcji 2w1.