Asia Kasia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa jednak jednen maluch,tak męczy mamusię☺gratulacje śliczny bejbiś i po wyrostku rzeczywiście dziewczynka ale dużo coś tych dziewczynek ostatnio, chyba limit wyczerpany i pora na chłopakówBejbis.. chyba dziolszka?
W Barcelonie
I to wszystko przed 10?? Jestes moja bohaterka
Wrzuce Wam foto torcika, ktory wczoraj skonczylam, zaraz przyjdzie babeczka po niego I biore sie za nastepny
Zobacz załącznik 1126558
Dwa pierwsze z sesji świątecznej, trzecie z roczkowej i czwarte z 2 urodzin
Wcale nie taki duży, chyba mialam większy a jestem drobnaTo Mój brzuszek 2 dni przed porodem
Mam prawie taki sam teraz [emoji12]To Mój brzuszek 2 dni przed porodem [emoji4]
Mam nadzieję, że moich namówię [emoji3059] super zdjęcia [emoji846]U mnie chłopaków ciezko namówić na fotki ale raz mi się udało rok temu latem i mamy pamiątki
Położne też się śmiały gdzie ja z tym bochenekiem chleba przyjechałam ale przytyłam tylko 12kg i był to 36 tydzieńAaa jednak jednen maluch,tak męczy mamusię☺gratulacje śliczny bejbiś i po wyrostku rzeczywiście dziewczynka ale dużo coś tych dziewczynek ostatnio, chyba limit wyczerpany i pora na chłopaków
Tort wooooooooooooow piękny, solenizantka będzie na pewno w niebowzięta.
Patrycja,jaki on śliczny,naparzeć się nie mogę, i te oczy...
Wcale nie taki duży, chyba mialam większy a jestem drobna
Gratuluję wszystkich wizyt usg,piękne te nasze grudniowe maleństwa ❤i jak fajnie pooglądać jak się podobnie rozwijają.
Teraz też taki mamMam prawie taki sam teraz [emoji12]