reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Ja dziś miałam mega ochote na truskawki, objechaliśmy pół miasta, żeby kupić i udało się!:) zjadłam trochę i czuje się przeładowana.. Jakby miało mi normalnie się ulać 🙈 też tak macie, że cokolwiek zjecie i czujecie się pełne? Do tego po jedzeniu meega wywala mi brzuch.. 🙄
Ja jestem co chwile glodna ale jem malutkie porcje bo po kilku gryzach juz jestem pelna no a zaraz znowu glodna 😅 szkoda tylko ze dalej brak apetytu i mdlosci. Jak nie wymiotowalam jakos czesto tak ostatnio 3 wieczory pod rząd. Wieczory i poranki są atrasznie cięzkie...a tu w poniedzialek juz 13 tydzien...

reklama
Ja jestem co chwile glodna ale jem malutkie porcje bo po kilku gryzach juz jestem pelna no a zaraz znowu glodna 😅 szkoda tylko ze dalej brak apetytu i mdlosci. Jak nie wymiotowalam jakos czesto tak ostatnio 3 wieczory pod rząd. Wieczory i poranki są atrasznie cięzkie...a tu w poniedzialek juz 13 tydzien...
A ja właśnie żadnych nudności ani wymiotów tylko nie mogę zjeść za bardzo bo mam wrażenie, że zaraz pękne 🙄 i muszę odczekać teraz z kolacja a jeszcze leki mam do wypicia :D

Ja dziś miałam mega ochote na truskawki, objechaliśmy pół miasta, żeby kupić i udało się!:) zjadłam trochę i czuje się przeładowana.. Jakby miało mi normalnie się ulać 🙈 też tak macie, że cokolwiek zjecie i czujecie się pełne? Do tego po jedzeniu meega wywala mi brzuch.. 🙄
Tak,mam dokładnie to samo🙄

Wszystkie fotki świetne
emoji3590.png

Jak moi byli mali to nie robiło się takich sesji
emoji3064.png

A teraz nie wiem czy będę robić. Na pewno nie brzuszkową bo matko "klisza" pęknie...ale później to chyba całą rodziną coś by można było
emoji6.png

Tylko muszę schudnąć
emoji12.png
Haha ja tez sie boje, ale m ma taki obiektyw co wyszczupla 😂

Pospamuje Wam jeszcze, tutaj torcik z dzisiaj 😉
IMG_20200530_190505.jpgIMG_20200530_190527.jpg
A teraz po robocie mnie plecy bola... Zrobilyscie mi smaka na truskawki 😋

Ja dziś miałam mega ochote na truskawki, objechaliśmy pół miasta, żeby kupić i udało się!:) zjadłam trochę i czuje się przeładowana.. Jakby miało mi normalnie się ulać [emoji85] też tak macie, że cokolwiek zjecie i czujecie się pełne? Do tego po jedzeniu meega wywala mi brzuch.. [emoji849]
Dokładnie. Jedna, dwie kanapeczki i czuję się jakbym miała wybuchnąć. I wywala mi w okolicach żołądka...co wraz z brzuchem nadwagowym wyglada co najmniej na 6 miesiąc [emoji1787]
Po dwóch godzinach znów umieram z głodu...
Upiekłam ciacho czekoladowe...wlazly dwa kawałki.
IMG_20200530_162646.jpeg

Man brac leki oraz konsultacje a bedzie dobrze nowi pani doktor. 18 czerwca mam jonsultache zlekarzem od tarczycy

A 16 czerwca ma prenetalne badanue

reklama
Do góry