Martusia1992
Fanka BB :)
Czy na każdych badaniach prenatalnych dostaje się zdjęcie 3d ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczny dzidziuś [emoji846]Man brac leki oraz konsultacje a bedzie dobrze nowi pani doktor. 18 czerwca mam jonsultache zlekarzem od tarczycy
A 16 czerwca ma prenetalne badanue
Mysleze tak ja dostawala.Czy na każdych badaniach prenatalnych dostaje się zdjęcie 3d ?
Dziejuje za wsparcie to duzi dla mnie znaczyŚliczny dzidziuś [emoji846]
A TSH ładnie spadnie jak będziesz przyjmowała hormon. Nic się nie martw [emoji3590]
Taka słodka rzecz własnoręcznie wykonana to super rzecz [emoji1642] mi też wchodzi...za to słodycze gotowce mogłyby nie istnieć [emoji106]U mnie wlasnie wjechały nalesniki z serem na slodko podsmazane na maselku i z musem truskawkowym [emoji85][emoji85][emoji85] pycha...za 30 minut antybiotyk i znowu bede zdychac z mdłości albo wymiotowac wiec ciesze sie chwilą [emoji38][emoji38][emoji38]
Po to tutaj jesteśmy [emoji3590] żeby się wspierać [emoji3059]Dziejuje za wsparcie to duzi dla mnie znaczy
No ja raczej slodyczy nie jem, ogolnie wole no zjesc nalesniki czy nawet zupe pomidorową niż jakies ciastka czy czekoladeTaka słodka rzecz własnoręcznie wykonana to super rzecz [emoji1642] mi też wchodzi...za to słodycze gotowce mogłyby nie istnieć [emoji106]
Śliczny brzusioOd hmm 2 miesięcy zrobiłam z sobą porządek brzusio
Ja nie dostałam. Więc widocznie nie na każdych.Czy na każdych badaniach prenatalnych dostaje się zdjęcie 3d ?