reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

To Mój brzuszek 2 dni przed porodem 😊

Załączniki

• IMG_20200530_154938.jpg
    IMG_20200530_154938.jpg
    305,7 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Bejbis.. chyba dziolszka?
Aaa jednak jednen maluch,tak męczy mamusię☺gratulacje śliczny bejbiś i po wyrostku rzeczywiście dziewczynka:) ale dużo coś tych dziewczynek ostatnio, chyba limit wyczerpany i pora na chłopaków😄

W Barcelonie 😉

I to wszystko przed 10?? Jestes moja bohaterka 😁

Wrzuce Wam foto torcika, ktory wczoraj skonczylam, zaraz przyjdzie babeczka po niego 😊 I biore sie za nastepny 😉
Zobacz załącznik 1126558

Tort wooooooooooooow piękny, solenizantka będzie na pewno w niebowzięta.

Dwa pierwsze z sesji świątecznej, trzecie z roczkowej i czwarte z 2 urodzin 😊

Patrycja,jaki on śliczny,naparzeć się nie mogę, i te oczy...😍

To Mój brzuszek 2 dni przed porodem 😊
Wcale nie taki duży, chyba mialam większy a jestem drobna😁

Gratuluję wszystkich wizyt usg,piękne te nasze grudniowe maleństwa ❤i jak fajnie pooglądać jak się podobnie rozwijają.

Aaa jednak jednen maluch,tak męczy mamusię☺gratulacje śliczny bejbiś i po wyrostku rzeczywiście dziewczynka:) ale dużo coś tych dziewczynek ostatnio, chyba limit wyczerpany i pora na chłopaków😄

Tort wooooooooooooow piękny, solenizantka będzie na pewno w niebowzięta.

Patrycja,jaki on śliczny,naparzeć się nie mogę, i te oczy...😍

Wcale nie taki duży, chyba mialam większy a jestem drobna😁

Gratuluję wszystkich wizyt usg,piękne te nasze grudniowe maleństwa ❤i jak fajnie pooglądać jak się podobnie rozwijają.
Położne też się śmiały gdzie ja z tym bochenekiem chleba przyjechałam 😅 ale przytyłam tylko 12kg i był to 36 tydzień

Hej ,
piękne sesje , brzuszki [emoji7][emoji7][emoji7]
Ja już mam też spory brzuszek, i ciężko go ukryć przed sąsiadami[emoji28]
Dziś miałam śluz trochę zabarwiony i teraz się martwię, leżę na kanapie i obserwuje ... narazie czysto .

reklama
Ja dziś miałam mega ochote na truskawki, objechaliśmy pół miasta, żeby kupić i udało się!:) zjadłam trochę i czuje się przeładowana.. Jakby miało mi normalnie się ulać 🙈 też tak macie, że cokolwiek zjecie i czujecie się pełne? Do tego po jedzeniu meega wywala mi brzuch.. 🙄

Do góry