Kakussska93
Fanka BB :)
Gratuluję wszystkim usg ![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tam nie mam problemu z rannym jedzeniemObudzilam sie i w brzuchu mi burczy i skreca, a wiem ze o tej porze nic mi przez gardlo nie przejdzie![]()
Wspolczuje bardzo, oby jednak szybko poszloHej mamusie, czy któraś już nie śpi? Ja czekam w kolejce na pobranie krwi. Jest okropnienie wpuszczają ciężarnych z pierwszeństwem, nie ma gdzie siąść, kolejka zakrecana pod same drzwi a na 9 mam do pracy boje się że nie zdążę
![]()
Ja wczoraj o 6.30 miałam pobierana i na szczescie byłam jedyną osobąHej mamusie, czy któraś już nie śpi? Ja czekam w kolejce na pobranie krwi. Jest okropnienie wpuszczają ciężarnych z pierwszeństwem, nie ma gdzie siąść, kolejka zakrecana pod same drzwi a na 9 mam do pracy boje się że nie zdążę
![]()
Szczęściara, u nas pozamykali prawie wszystkie laboratoria a w tym którym teraz jestem jeszcze skrócili godziny pobierania a teraz dzikie tłumy. W tamtym roku nie chcieli mnie wpuścić z niespełna rocznym wcześniakiem, nie pamiętam ile mógł mieć 8 miesięcy a teraz widzę że przepuszczają nawet 4 latkowJa wczoraj o 6.30 miałam pobierana i na szczescie byłam jedyną osobą![]()
Myślę, że zaufalabym organizmowi.. nie musisz się obrzerac.. Ale jeżeli jesteś głodna to myślę że nie bez powodu.
Mnie ostatnio ciągle bolały, plus podbrzusze. Ostatnio jakby lepiej.
Gratuluję dzisiejszych wizyt dziewczyny I cieszę się z tak dobrych wieści.. ja dziś powiedzialam na słońcu ok godz. Może trochę dłużej.. A teraz mnie straszliwie boli głowa.. Tzn zaczęła boleć na ogrodzie już, położyłam się.. zasnelam.. Obudziłam I nadal boliehh
Już jutro usg
Zrobilam z najmłodszym synem jutrzejsze lekcje, bo rano przyjedzie przyjaciółka z córką, będzie piękna pogoda wiec wystawiamy basen dzieciom. U nas od jutra można spotykać się w parku lub ogrodzie w 2 rodziny. Także skorzystamy z tego
Więc jutro do usg mi na pewno zlecijeszcze będę musiała jutro z 2 synem zrobic lekcje bo jego nauczycielka rano wysyła dopiero, mlodszego syna codzienne popołudniu, ale my I tak robimy zawsze od rana.
Mialam dziś umyć i ostrzyc psa i ostrzyc syna. Nie dałam rady![]()
Ja wczoraj o 6.30 miałam pobierana i na szczescie byłam jedyną osobą![]()
U mnie chyba Pappe pobierają w tym samym dniu co usg robią..wiec jak się zdecydujemy na to badanie to może nie będzie jakiegoś długiego oczekiwania. Ja jestem ciekawa moich wyników- ok południa już powinny byćKochana, chyba każda z nas czeka z niecierpliwością na to Twoje USGTrzymam kciuki, czekamy na dobre wiadomości ❤
Ja mam iść w poniedziałek na PAPPA, morfologię itd, i już się boję - w poniedziałki najwięcej ludzi, ostatnio stałam 1,5 godzinyNa szczęście u nas ciężarne mają pierwszeństwo, teraz na pewno skorzystam, bo inaczej bez jedzenia tyle czasu nie wytrzymam.
Oczywiście, że nie śpimy, już kawę w pracy sobie pijemyHej mamusie, czy któraś już nie śpi? Ja czekam w kolejce na pobranie krwi. Jest okropnienie wpuszczają ciężarnych z pierwszeństwem, nie ma gdzie siąść, kolejka zakrecana pod same drzwi a na 9 mam do pracy boje się że nie zdążę
![]()