Gratulacje rośnijcie zdrowoNo i ja się w końcu pochwale moja kruszynka ❤ Mamy prawie 7 cm (6,8) dziś 13 równy tydzień wiec jutro wkraczamy w 14 wow wszystko prawidłowo na usg prenatalnym żadnych uwag zdrowa dzidzia. Najważniejsze, ze krwiak się całkowicie wchłonął juuupi nie ma po nim śladu mąż nie mógł wejść ze mną niestety ale całe usg dostałam na pendrivie wiec widzieli już rodzice no i mąż również cudowny filmik jak wszystko mierzył lekarz i jak cudownie podskakiwała i kopała bo.... prawdodpobnie dziewczynka
reklama
martini6
Fanka BB :)
Dziękujemy ślicznieGratulacje rośnijcie zdrowo
Blaankaa
Uważam, że najważniejsze jest to że dzialacie i będzie to szło tylko ku lepszemu! [emoji123]
A ja mam dziś kiepski dzień. Psychicznie kiepski. Mam problemy z synkiem. Staramy się o wczesne wspomaganie rozwoju bo młody zdecydowanie odstaje od swoich rówieśników i dziś mieliśmy spotkanie z pedagogiem i logopeda. Młody kompletnie nie współpracował. Nie słuchał pan, nie wykonywał poleceń, odwracał się, pokazywał drzwi i chcial stamtąd wyjsc. Przykro mi, że on jest taki trudny. Jak nie jest po jego myśli to nie idzie go przekonać. Ehhh..
Po wizycie dalam mu biszkopcik (tylko to potrafi zjeść) i zaczal się dusić i zarzygal sobie kurtkę, całe spodnie, buty i wozek. Musiałam po drodze kupić nowe spodnie bo było zimno a my daleko od domu.. Nie mam czasem siły do niego [emoji17]
Z tego stresu boli mnie brzuch i głowa. Oj to nie jest nasz dobry dzień do tego hormony ciążowe nie pomagają i płakać mi się chce z tego wszystkiego..
Zobaczysz, jakie będą zmiany jak zaczną specjaliści współpracować z Twoim synkiem, początkowo będzie trudno, ale poradzicie sobie. Z doświadczenia wiem, że najważniejszy to świadomy i chętny do współpracy rodzic mało takich (większość raczej wypiera problem). Małymi kroczkami wszystko się ułożyA wczoraj nie było nic lepiej. Mieliśmy spotkanie w poradni rehabilitacyjnej i młody też zaczął płakac jak tylko przekroczyliśmy prog budynku a skończył jak wyszliśmy. Nikt go tam nawet nie dotykal, bo to była tylko obserwacja i rozmowa. Jest mi ciężko z tym, że on nie umie się dostosować do nowych sytuacji, jest taki wrażliwy, że nie wiem jak on sobie w życiu poradzi.. Rozumiem, że taka wizyta może być stresująca dla dziecka ale żeby aż tak? Cały czas przy nim jestem, trzymam go a on wpada w taką panikę, że nie idzie tego zahamowac.. Ehh..
Mam nadzieję, że jutro i ja takie dobre wieści usłyszę na prenatalnych bo strach zjada mnie od środkaDziękujemy ślicznie ❤
martini6
Musi być dobrze ! Ja tez wczoraj stres ale najgorzej było godzinę przed ale trzeba być dobrej myśli trzymam kciukiMam nadzieję, że jutro i ja takie dobre wieści usłyszę na prenatalnych bo strach zjada mnie od środka
martini6
Niestety nigdy nie miałam problemu z wysypka. Nie pomogęDziewczyny jest któraś alergiczką i miala w ciazy zaostrzenie i wysypki? Bo mnie wczoraj koszmarnie obsypalo na nogach w zajęciach i na posladkach i pojecia nie mam czy mogę maść ze sterydem na to dac (Afloderm - cos a la hydrokortyzon).
Całe szczęście, że wizyta o 9:20. Dzięki za wsparcieMusi być dobrze ! Ja tez wczoraj stres ale najgorzej było godzinę przed ale trzeba być dobrej myśli trzymam kciuki
EvilDesiree
Wysypek na szczęście nie posiadam...za to katar non stop i kicham jak szalona...Dziewczyny jest któraś alergiczką i miala w ciazy zaostrzenie i wysypki? Bo mnie wczoraj koszmarnie obsypalo na nogach w zajęciach i na posladkach i pojecia nie mam czy mogę maść ze sterydem na to dac (Afloderm - cos a la hydrokortyzon).
reklama
Mama.lwica
Zaangażowana w BB
1:20000 A tobie?Dziewczyny te które już po prenatalnych i pappa , jakie wyszło Wam ryzyko trisomi 21?