reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Hej mamusie, czy któraś już nie śpi? Ja czekam w kolejce na pobranie krwi. Jest okropnie :( nie wpuszczają ciężarnych z pierwszeństwem, nie ma gdzie siąść, kolejka zakrecana pod same drzwi a na 9 mam do pracy boje się że nie zdążę :(
Ja wczoraj o 6.30 miałam pobierana i na szczescie byłam jedyną osobą 🙈😁

Szczęściara, u nas pozamykali prawie wszystkie laboratoria a w tym którym teraz jestem jeszcze skrócili godziny pobierania a teraz dzikie tłumy. W tamtym roku nie chcieli mnie wpuścić z niespełna rocznym wcześniakiem, nie pamiętam ile mógł mieć 8 miesięcy a teraz widzę że przepuszczają nawet 4 latkow

Myślę, że zaufalabym organizmowi.. nie musisz się obrzerac.. Ale jeżeli jesteś głodna to myślę że nie bez powodu.

Mnie ostatnio ciągle bolały, plus podbrzusze. Ostatnio jakby lepiej.

Gratuluję dzisiejszych wizyt dziewczyny I cieszę się z tak dobrych wieści.. ja dziś powiedzialam na słońcu ok godz. Może trochę dłużej.. A teraz mnie straszliwie boli głowa.. Tzn zaczęła boleć na ogrodzie już, położyłam się.. zasnelam.. Obudziłam I nadal boli :( ehh

Już jutro usg
Zrobilam z najmłodszym synem jutrzejsze lekcje, bo rano przyjedzie przyjaciółka z córką, będzie piękna pogoda wiec wystawiamy basen dzieciom. U nas od jutra można spotykać się w parku lub ogrodzie w 2 rodziny. Także skorzystamy z tego ;)

Więc jutro do usg mi na pewno zleci :) jeszcze będę musiała jutro z 2 synem zrobic lekcje bo jego nauczycielka rano wysyła dopiero, mlodszego syna codzienne popołudniu, ale my I tak robimy zawsze od rana.

Mialam dziś umyć i ostrzyc psa i ostrzyc syna. Nie dałam rady :(

Kochana, chyba każda z nas czeka z niecierpliwością na to Twoje USG 😁 Trzymam kciuki, czekamy na dobre wiadomości ❤️

Ja mam iść w poniedziałek na PAPPA, morfologię itd, i już się boję - w poniedziałki najwięcej ludzi, ostatnio stałam 1,5 godziny 😬 Na szczęście u nas ciężarne mają pierwszeństwo, teraz na pewno skorzystam, bo inaczej bez jedzenia tyle czasu nie wytrzymam.

Kochana, chyba każda z nas czeka z niecierpliwością na to Twoje USG 😁 Trzymam kciuki, czekamy na dobre wiadomości ❤

Ja mam iść w poniedziałek na PAPPA, morfologię itd, i już się boję - w poniedziałki najwięcej ludzi, ostatnio stałam 1,5 godziny 😬 Na szczęście u nas ciężarne mają pierwszeństwo, teraz na pewno skorzystam, bo inaczej bez jedzenia tyle czasu nie wytrzymam.
U mnie chyba Pappe pobierają w tym samym dniu co usg robią..wiec jak się zdecydujemy na to badanie to może nie będzie jakiegoś długiego oczekiwania. Ja jestem ciekawa moich wyników- ok południa już powinny być :) ciekawe jak morfologia, glukoza i cała reszta

reklama
Hej mamusie, czy któraś już nie śpi? Ja czekam w kolejce na pobranie krwi. Jest okropnie :( nie wpuszczają ciężarnych z pierwszeństwem, nie ma gdzie siąść, kolejka zakrecana pod same drzwi a na 9 mam do pracy boje się że nie zdążę :(
Oczywiście, że nie śpimy, już kawę w pracy sobie pijemy 😁 w koncu dzisiaj ładna pogoda, bo wczoraj u mnie cały dzień lało i wiało i było 8 stopni 😱
Jak to nie wpuszczają ciężarnych pierwszych 😔😔 takie stanie jest najgorsze. Ja ogólnie czesto mam teraz wrażenie, że o ale super się czuję, ze nie potrzebuję pierwszeństwa jak latam po sklepie, ale jak juz stanę w kolejce i stoję to nagle zaczyna puls przyspieszać i zaczyna się robić gorąco i w ciągu kilku minut jestem już wykończona.

Do góry