Kakussska93
Fanka BB :)
Gratuluję wszystkim usg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tam nie mam problemu z rannym jedzeniem o 6 śniadanko, kawałek ciasta do herbaty i od 7 już w robocieeee bleeee..ale dobrze, że wolny weekend ❤Obudzilam sie i w brzuchu mi burczy i skreca, a wiem ze o tej porze nic mi przez gardlo nie przejdzie
Wspolczuje bardzo, oby jednak szybko poszloHej mamusie, czy któraś już nie śpi? Ja czekam w kolejce na pobranie krwi. Jest okropnie nie wpuszczają ciężarnych z pierwszeństwem, nie ma gdzie siąść, kolejka zakrecana pod same drzwi a na 9 mam do pracy boje się że nie zdążę
Ja wczoraj o 6.30 miałam pobierana i na szczescie byłam jedyną osobąHej mamusie, czy któraś już nie śpi? Ja czekam w kolejce na pobranie krwi. Jest okropnie nie wpuszczają ciężarnych z pierwszeństwem, nie ma gdzie siąść, kolejka zakrecana pod same drzwi a na 9 mam do pracy boje się że nie zdążę
Szczęściara, u nas pozamykali prawie wszystkie laboratoria a w tym którym teraz jestem jeszcze skrócili godziny pobierania a teraz dzikie tłumy. W tamtym roku nie chcieli mnie wpuścić z niespełna rocznym wcześniakiem, nie pamiętam ile mógł mieć 8 miesięcy a teraz widzę że przepuszczają nawet 4 latkowJa wczoraj o 6.30 miałam pobierana i na szczescie byłam jedyną osobą
Myślę, że zaufalabym organizmowi.. nie musisz się obrzerac.. Ale jeżeli jesteś głodna to myślę że nie bez powodu.
Mnie ostatnio ciągle bolały, plus podbrzusze. Ostatnio jakby lepiej.
Gratuluję dzisiejszych wizyt dziewczyny I cieszę się z tak dobrych wieści.. ja dziś powiedzialam na słońcu ok godz. Może trochę dłużej.. A teraz mnie straszliwie boli głowa.. Tzn zaczęła boleć na ogrodzie już, położyłam się.. zasnelam.. Obudziłam I nadal boli ehh
Już jutro usg
Zrobilam z najmłodszym synem jutrzejsze lekcje, bo rano przyjedzie przyjaciółka z córką, będzie piękna pogoda wiec wystawiamy basen dzieciom. U nas od jutra można spotykać się w parku lub ogrodzie w 2 rodziny. Także skorzystamy z tego
Więc jutro do usg mi na pewno zleci jeszcze będę musiała jutro z 2 synem zrobic lekcje bo jego nauczycielka rano wysyła dopiero, mlodszego syna codzienne popołudniu, ale my I tak robimy zawsze od rana.
Mialam dziś umyć i ostrzyc psa i ostrzyc syna. Nie dałam rady
Ja wczoraj o 6.30 miałam pobierana i na szczescie byłam jedyną osobą
U mnie chyba Pappe pobierają w tym samym dniu co usg robią..wiec jak się zdecydujemy na to badanie to może nie będzie jakiegoś długiego oczekiwania. Ja jestem ciekawa moich wyników- ok południa już powinny być ciekawe jak morfologia, glukoza i cała resztaKochana, chyba każda z nas czeka z niecierpliwością na to Twoje USG Trzymam kciuki, czekamy na dobre wiadomości ❤
Ja mam iść w poniedziałek na PAPPA, morfologię itd, i już się boję - w poniedziałki najwięcej ludzi, ostatnio stałam 1,5 godziny Na szczęście u nas ciężarne mają pierwszeństwo, teraz na pewno skorzystam, bo inaczej bez jedzenia tyle czasu nie wytrzymam.
Oczywiście, że nie śpimy, już kawę w pracy sobie pijemy w koncu dzisiaj ładna pogoda, bo wczoraj u mnie cały dzień lało i wiało i było 8 stopniHej mamusie, czy któraś już nie śpi? Ja czekam w kolejce na pobranie krwi. Jest okropnie nie wpuszczają ciężarnych z pierwszeństwem, nie ma gdzie siąść, kolejka zakrecana pod same drzwi a na 9 mam do pracy boje się że nie zdążę