reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Hej. Ja nie śpię już od 6 😅 już dawno po śniadaniu teraz ogarniam trochę mieszkanie bo dzisaj wraca Mąż ❤️ wczoraj znowu zasnęłam razem z córką o 19 🤦‍♀️ u nas dzisaj pochmurno i dość zimno. Wczoraj tak się źle czułam że koło 17 wyszłam na balkon posiedzieć i tak mi się lepiej zrobiło że aż niemożliwe

Dziewczyny może któraś mi doradzi. Biorę od początku Femibion 1 i właśnie wczoraj mi się skończyły. Zastanawiam się czy mogę zacząć brać już 2? Dzisiaj mam 11+6, tam jest że od 13tc

Dziewczyny ! Już Wam miałam pisać, że moje dziecko to uparciuch i znowu nie chcę mi się pokazać na detektorze, gdy nagle to usłyszałam [emoji173] nagrałam mężowi i mu napisałam że ma niespodziankę na messengerze [emoji873][emoji3059]
Łzy w oczach znowu się pojawiły [emoji173][emoji3059]
Jak mi się tętno podnosiło z wrażenia to maleństwu też, ale na 10 sekundach było po 20-30 parę [emoji873]

Dzień dobry. Dzieci wstały, mąż już na zakupy pojechał, a ja rozważam czy ruszyc się z łóżka bo czuję że jak wstanę to zacznę dzień od wymiotów. Dzisiaj USG piersi. Stresik się załącza co to za guzek wymacalam. No nic. Pawia nie uniknę. Wstaję. Miłego dnia dziewczęta! :)

No żart... A co Ci powiedzieli na to że Ty ciężarna i masz pierwszeństwo?
Poproś ludzi by Cię przepuścili.
Hej mamusie, czy któraś już nie śpi? Ja czekam w kolejce na pobranie krwi. Jest okropnie :( nie wpuszczają ciężarnych z pierwszeństwem, nie ma gdzie siąść, kolejka zakrecana pod same drzwi a na 9 mam do pracy boje się że nie zdążę :(

Hej mamusie, czy któraś już nie śpi? Ja czekam w kolejce na pobranie krwi. Jest okropnie :( nie wpuszczają ciężarnych z pierwszeństwem, nie ma gdzie siąść, kolejka zakrecana pod same drzwi a na 9 mam do pracy boje się że nie zdążę :(
Ja tez ostatnio musialam czekac. I stac w kolejce. Ciezarnych nie przepuszczali. A duchota byla straszna stac w tej masce.

reklama
ja od wtorku zaczynam dodatkowe 2 tyg kursu niemieckiego przygotowującego do egzaminu. I niby spoko ale...jest to 3h kursu dziennie gdzie trzeba siedziec w masce w malym ciasnym pokoiku caly ten czas plus mam 1h drogi w jedna strone a pozniej w druga strone...czyli łącznie 5h w masce...nie wiem jak w niej wytrzymam tyle od razu jest mi duszno i mam zawroty glowy a tu tyle w niej siedziec 😰🥺

Do góry