reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Witam :) śledzę Wasze forum od kilku dnia i postanowiłam się przyłączyć, mam nadzieję, że zostanę przyjęta:) mój termin porodu wypada na 7.12. Pozdrawiam
Witamy zapraszamy :) niech ciąża miło mija w naszym towarzystwie :) opowiedz dwa słowa więcej o sobie i o dzidziusiu :)

Gratuluję dzisiejszych wizyt :D

Ja ostrzygłam dziś moich chłopaków.. Jeden został na jutro :D no i muszę też psa umyc I ostrzy (maltanczyk) bo już się koltuni:(

Dziś pizza na obiad domowej roboty.. I teraz mi nie dobrze.

Dzisiejszy dzień nawet zleciał.. jeszcze jutro przetrwać i w piątek to minie szybko do 14.30 bo muszę przed zrobic z dziećmi lekcje, umyć się, ogarnac. Aahh

reklama
Kupilam sobie taki zestaw i powiem szczerze ze czuje mega nawilżenie 😍 oby na długo bo poki co nie daly rady zadne oliwki i masla do ciala.

Jeszcze taka nowość pokochałam brzoskwinie 😂 serio nigdy nie lubilam ich, brzydziło mnie to że mają włoski, że są takie puchate i jak dzis zjadłam tak chce wiecej i wiecej 😂😂😂

Jeszcze pytanko bo zaczelam miec obsesje na punkcir mycia wszystkiego zeby nie zarazic sie toksoplazmozą do tego stopnia ze myje nawet cebule...przesadzam? Czy z cebuli sie nie zaraże? Nie wiadomo w sumie co to wczesniej dotykalo gdzie siedzialo itp

Załączniki

• 20200527_223137.jpg
    20200527_223137.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 50
Do góry