L
Lebkuchen_mum
Gość
Sliczne tez widze dziewczynke po wyrostku, ladnie widacA dziękuje, wszystko dobrze, zdrowe jak ryba! Prawdopodobnie dziewczynka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sliczne tez widze dziewczynke po wyrostku, ladnie widacA dziękuje, wszystko dobrze, zdrowe jak ryba! Prawdopodobnie dziewczynka
Cześć gratulacjeWitam śledzę Wasze forum od kilku dnia i postanowiłam się przyłączyć, mam nadzieję, że zostanę przyjęta mój termin porodu wypada na 7.12. Pozdrawiam
O tak! Małosolne idą teraz u mnie hurtowoJa właśnie jak kochałam przed ciąża ogórki kiszone mogłam jeść do każdego posiłku tak teraz mi śmierdzą mimo iż mam ciagle te same bo swoje i dupa nie przejdzie ale małosolne za to mmmmm bajka
Ojejku jakie urocze foto gratuluję że wszystko w porządkuA dziękuje, wszystko dobrze, zdrowe jak ryba! Prawdopodobnie dziewczynka
Witamy zapraszamy niech ciąża miło mija w naszym towarzystwie opowiedz dwa słowa więcej o sobie i o dzidziusiuWitam śledzę Wasze forum od kilku dnia i postanowiłam się przyłączyć, mam nadzieję, że zostanę przyjęta mój termin porodu wypada na 7.12. Pozdrawiam
Piękny maluszek, aż się rozczulilam gratulacje uroczej dziewczynki.A dziękuje, wszystko dobrze, zdrowe jak ryba! Prawdopodobnie dziewczynka
Ale super! Piekna dzidzia gratuluje!A dziękuje, wszystko dobrze, zdrowe jak ryba! Prawdopodobnie dziewczynka