reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja jak kochałam zupy tak teraz coś mi rosną w buzi 😂 chodź ogórkowa mojej mamy bym zjadła ojjjj dawno ogórkowej nie jadłam hu hu hu. Ostatnio teściowa nam gotowała wiec trochę mi barszcz biały obrzydziła, pomidorowa również, która kochałam. 😂 co ta ciąża z nami robi 🤷🏼‍♀️

Ooo takie ogorasy są najlepsze 😍 miałam fazę na bułeczkę z Almette ze szczypiorkiem z ogorasem kiszonym. Mogłam jeść całe dnie 😂
Ja właśnie jak kochałam przed ciąża ogórki kiszone mogłam jeść do każdego posiłku tak teraz mi śmierdzą 😂 mimo iż mam ciagle te same bo swoje i dupa nie przejdzie 😂 ale małosolne za to mmmmm bajka 😜

Ooo takie ogorasy są najlepsze 😍 miałam fazę na bułeczkę z Almette ze szczypiorkiem z ogorasem kiszonym. Mogłam jeść całe dnie 😂
Ohhh😍 przypomnialas mi ze mam taki weganski serek ze szczypiorkiem wlasnie. Lece zrobic buleczke z tym serkiem i kiszonym 😂😂😂

Edit. Są 😍 pyyyszne

Załączniki

• received_253949412341389.jpeg
    received_253949412341389.jpeg
    45,5 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry