L
Lebkuchen_mum
Gość
U mnie ogorkowa byla kilka dni temu bo dostalam zapas kiszonych od mamy z polskiMnie już pomidorowa męczyła teraz chodzi za mną ogórkowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie ogorkowa byla kilka dni temu bo dostalam zapas kiszonych od mamy z polskiMnie już pomidorowa męczyła teraz chodzi za mną ogórkowa
Ooo takie ogorasy są najlepsze miałam fazę na bułeczkę z Almette ze szczypiorkiem z ogorasem kiszonym. Mogłam jeść całe dnieU mnie ogorkowa byla kilka dni temu bo dostalam zapas kiszonych od mamy z polski
Ja właśnie jak kochałam przed ciąża ogórki kiszone mogłam jeść do każdego posiłku tak teraz mi śmierdzą mimo iż mam ciagle te same bo swoje i dupa nie przejdzie ale małosolne za to mmmmm bajkaOoo takie ogorasy są najlepsze miałam fazę na bułeczkę z Almette ze szczypiorkiem z ogorasem kiszonym. Mogłam jeść całe dnie
Ohhh przypomnialas mi ze mam taki weganski serek ze szczypiorkiem wlasnie. Lece zrobic buleczke z tym serkiem i kiszonymOoo takie ogorasy są najlepsze miałam fazę na bułeczkę z Almette ze szczypiorkiem z ogorasem kiszonym. Mogłam jeść całe dnie
Cieszę się że pomogłamOhhh przypomnialas mi ze mam taki weganski serek ze szczypiorkiem wlasnie. Lece zrobic buleczke z tym serkiem i kiszonym
Edit. Są pyyyszne
Ja właśnie małosolnych nie lubię i to się chyba nie zmieniJa właśnie jak kochałam przed ciąża ogórki kiszone mogłam jeść do każdego posiłku tak teraz mi śmierdzą mimo iż mam ciagle te same bo swoje i dupa nie przejdzie ale małosolne za to mmmmm bajka
O tak wlasnie nie mialam pomyslu co by tu zjesc a teraz juz zoladeczek szczesliwyCieszę się że pomogłam ❤
A dziękuje, wszystko dobrze, zdrowe jak ryba! Prawdopodobnie dziewczynkaTrzymam kciuki, odezwij się jak będziesz po wizycie