martini6
Fanka BB :)
Uuu współczuje może weź nospe ?Jezu ja dzisaj umieram..
I mam dziwne uczucie parcie w dol... I boli...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uuu współczuje może weź nospe ?Jezu ja dzisaj umieram..
I mam dziwne uczucie parcie w dol... I boli...
Zbadaj cukier i tarczyce. U mnie akurat wysoki puls i kołatania serca są od nerwicy ale podobno cukier i tarczyca tez moga miec wplyw jesli sa nie w porządku.Dziewczyny macie problem z pulsem? Ciśnienie mam w normie a puls nawet przy leżeniu czy tez spaniu wynosi od 95-125 nie mogę nawet spać bo własny łomot serca mnie budzi...
Ja też, w końcu właśnie takie normalne B jest okej.Ja w B mam jeszcze troche luzu
U mnie też B ale teraz sie pełniutkie zrobiło a jeszcze urosnąJa w B mam jeszcze troche luzu
Ja od zawsze miałam w granicach 100 przy spoczynku, teraz mam nawet trochę większy ale u mnie to norma i przywykłam ze tak po porostu mamDziewczyny macie problem z pulsem? Ciśnienie mam w normie a puls nawet przy leżeniu czy tez spaniu wynosi od 95-125 nie mogę nawet spać bo własny łomot serca mnie budzi...
Cudownie [emoji3590]Czesc wszystkim mam 4,7 cm. Serduszko jak dzwon, pępowinka tętni. Mamusia moze odstawic duphaston i po wyleczeniu infekcji wrocic do przytulanek [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Aha widzialam wyrostek plciowy i mega sie zdziwie jak bedzie facet bo sa typowe widełki [emoji28]
TaaakCudownie [emoji3590]
Prawie 5 cm szczęścia [emoji7]
Cześć rozgość się u nas. To jest moja druga ciąża również nie planowana ale za to wymarzona ( pierwsza ciąża odejście wód w 28tc) Ja tak samo jak Ty bardzo się boję i życzę Ci z całego serca bezproblemowej ciąży Oj uwierz że poczujesz się jak nastolatka, dzieci bardzo odmładzają. Moja mama urodziła moją siostrę w wieku 42 lat, między mną a siostrą jest 20 lat różnicy. Mama odmłodniała o 20 lat Poza tym uważam że to piękne być świadomą, doświadczoną mamą. Z mojej prespektywy widzę jeszcze jeden ogromy plus na moją korzyść: mama jest na bieząco i służy mi poradą w każdej kwesti a nasze dzieci mogą fajnie spędzać razem czas (między moim synem a siostrą jest 5 lat różnicy)Dzięki a jeszcze ostatnio się śmiałam i mówię chłopu "ciekawe ile będzie rozwodów a ile ciąż po wirusie Covid 19"...no i wykrakałam...Kurde jak nastolatka..a tu 40 -tka w tym roku na karku