reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

To jak się chwalimy typami co do wózków to na godnole jeszcze nie jestem zdecydowana, znalazłam kilka które mi się podobają, ale ta druga lekka spacerówkę z jedną rączka to bym chciała Cosatto Wosh Spectralux uwielbiam te kolory!😍

Załączniki

• Screenshot_20200527-152451.png
    Screenshot_20200527-152451.png
    620,4 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Tak zgadzam sie, taka duza buda to podstawa, bo inaczej to potem jest zaslanianie jakimis durnymi kocykami, co zreszta jest niebezpieczne dla dziecka.

No ten Twoj bejbik to juz chyba ma dobre parych centymetrow, a jak sa dwa to juz w ogole 😁

Madre mía dziewczyny umieram dzis znowu na migrene 😥 nie moge w to uwierzyc, w tamtym tygodniu 4 dni migreny a teraz znowu 😢 A do tego mam dzis sporo pracy przy tortach.

Torty ciąża I migrena to nie dobre połączenie. Właśnie ruchy czuje nie raz takie jakby już z 10cm mialo A nie 5 hm.

Ja też 11+1 ☺ i termin na 15.12 , będziemy rodzić razem😄

Matko czekam na to twoje usg jak na swoje😁ciekawe co tam chowasz w brzuszku😄

Współczuję migren, pijesz dużo wody?
Nie wyobrażam sobie z takim bólem głowy robić cokolwiek.

Haha też mnie ciekawi ogromnie ;)

Ja nie wiem kochana jak czas przy piątce dzieci może wolno lecieć haha 😂 ale to już już :) ciekawe co tam u Ciebie :) chyba z nas najdłużej czekałaś na USG? Który to tydzień i dzień będzie?

Wiesz jak są mysli to nie zależnie co robisz one są. Na usg będzie 12+3 mniej więcej Ale że nie miałam usg to nie wiem co tam wyjdzie za termin.

Za już pojutrze.

@Piernik98 ciesze się że na ust wsio ok.. I dziewuszka prawdopodobnie. Super :D
Miałysmy miec razem usg !

Kto że mną czeka na piątek? Jak na zbawienie ?

Jejjjjj

Cześć dziewczyny/ kobietki :-) Jestem nowa....9 tydzień....3 ciąża.. niepalnowana. Pierwsze dzieciątko planowane Amelka zmarła mając ponad 4 miesiące (01/2017 - wielowadzie). Kolejna ciąża planowana Maksio zdrowy chłopak urodzony 05/2018. Bardzo się stresuję kolejną ciążą, nota bene nieplanowaną. Stres jest przeogromny przed badaniami pretantalnymi, które mam 18.06. W porzedniej ciąży przeżywałam to samo, do tego stopnia, że w dniu badań zemdlałam rano i wylądowalam w szpitalu z poszytą warga, głową i wybitym kciukiem. Dlatego też zapisałam się na forum, żeby trochę "pogadać, wyżalić się i posłuchać o innych radościach, problemach, sprawach"

Cześć dziewczyny/ kobietki :-) Jestem nowa....9 tydzień....3 ciąża.. niepalnowana. Pierwsze dzieciątko planowane Amelka zmarła mając ponad 4 miesiące (01/2017 - wielowadzie). Kolejna ciąża planowana Maksio zdrowy chłopak urodzony 05/2018. Bardzo się stresuję kolejną ciążą, nota bene nieplanowaną. Stres jest przeogromny przed badaniami pretantalnymi, które mam 18.06. W porzedniej ciąży przeżywałam to samo, do tego stopnia, że w dniu badań zemdlałam rano i wylądowalam w szpitalu z poszytą warga, głową i wybitym kciukiem. Dlatego też zapisałam się na forum, żeby trochę "pogadać, wyżalić się i posłuchać o innych radościach, problemach, sprawach"
Jeju współczuje... a we wcześniejszych badaniach nie można było stwierdzić wad u córeczki ? 😭😓 straszna tragedia!! Dobrze, ze udało się z synkiem wszystko w porządku ✊🏻❤️ Będzie teraz dobrze musi być!! Już swoje wycierpialas ! Teraz już tylko musi być wszystko jak należy ! Trzymamy kciuki i witamy 🥰

Dostalam taki antybiotyk 2x dziennie przez 6 dni na tą infekcje pęcherza. Cytologia wyszła ładna ale do smarowania tam na dole dał mi inny krem jakis robiony specjalnie w aptece. Wlasnie wrocilam z apteki i po ten krem mam isc kolo 17. Mam nadzieje ze pomoga te leki 😁 oczywiscie oba w ciazy dozwolone 🥰

Załączniki

• 15905867652574661844324029963051.jpg
    15905867652574661844324029963051.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 37
Witamy w naszym gronie :) życzymy bezproblemowej ciąży :) trochę nas tu jest z nieplanowanymi ciążami ;) i z trzecimi ciążami ;) ja również trzecia i nieplanowana :) wylewaj u nas stresy żeby się już omdlenia nie powtórzyly!:)

reklama
Cześć 😘 Miło Cię u nas widzieć, rozgość się :)

Do góry