reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Witamy w naszym gronie :) życzymy bezproblemowej ciąży :) trochę nas tu jest z nieplanowanymi ciążami ;) i z trzecimi ciążami ;) ja również trzecia i nieplanowana :) wylewaj u nas stresy żeby się już omdlenia nie powtórzyly!:)

Dzięki ;)a jeszcze ostatnio się śmiałam i mówię chłopu "ciekawe ile będzie rozwodów a ile ciąż po wirusie Covid 19"...no i wykrakałam...Kurde jak nastolatka..a tu 40 -tka w tym roku na karku 😆

reklama
Dzięki ;)a jeszcze ostatnio się śmiałam i mówię chłopu "ciekawe ile będzie rozwodów a ile ciąż po wirusie Covid 19"...no i wykrakałam...Kurde jak nastolatka..a tu 40 -tka w tym roku na karku 😆
Nie żebym wypominala wiek ale nie jesteś tu sama @EvilDesiree zgłoś się ;) wszystkie nasze dzidziusie poczęte w ciekawych czasach ;) będziemy im to wspominać do końca życia haha 😁

Jeju współczuje... a we wcześniejszych badaniach nie można było stwierdzić wad u córeczki ? 😭😓 straszna tragedia!! Dobrze, ze udało się z synkiem wszystko w porządku ✊🏻❤ Będzie teraz dobrze musi być!! Już swoje wycierpialas ! Teraz już tylko musi być wszystko jak należy ! Trzymamy kciuki i witamy 🥰

Tak część wad wyszła podczas badań prentalanych a reszta po urodzeniu małej. Ale nie mogłabym usunąć ciąży. Mała walczyła i mieliśmy nadzieję do samego końca...

Tak część wad wyszła podczas badań prentalanych a reszta po urodzeniu małej. Ale nie mogłabym usunąć ciąży. Mała walczyła i mieliśmy nadzieję do samego końca...
Rozumiem :( przepraszam za pytanie ale jutro mam prenatalne pierwsza dzidzia po długich staraniach i zaczynam się trochę martwić. Życzę spokojnej książkowej ciąży ! 😘❤️

reklama
Do góry