Ja dla świętego spokoju chyba bym pojechała sprawdzić. A nie miałaś ostatnio badań u ginekologa lub nie współżyłaś z partnerem? Wiem że taki śluz może się wtedy pojawić jako skutek zadrapań/ otarć.Dziewczyny na wkładce zauważyłam leko beżowawy śluz... co robić? Jechać na SOR ?
Cała się trzęse...
reklama
Karanga
Fanka BB :)
Jeśli możesz skontaktuj się ze swoim lekarzem, jeśli nie możesz to bym poczekała może to tylko chwilowe i minie, a jeśli się nasili to wtedy bym pojechała na SOR.Dziewczyny na wkładce zauważyłam leko beżowawy śluz... co robić? Jechać na SOR ?
Cała się trzęse...
L
Lebkuchen_mum
Gość
I bedzie tak calyczas?Ja też czuje jak wypływa i też mam go sporo.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Bialo przezroczysta bardziej. Znaczy od poczatku troche mialam ale teraz jest naprawde sporo i nie wiem czy to tak juz zostanie do konca ciazy..Moim zdaniem jeśli jest biała lub leciutko żółtawa to jest wszystko ok, ja też tak mam, z tego co pamiętam to w drugim trymestrze też może się pojawić więcej wydzieliny
niemandin
Dziewczyny na wkładce zauważyłam leko beżowawy śluz... co robić? Jechać na SOR ?
Cała się trzęse...
Miałaś cytologię chyba, tak? To raczej nic poważnego, ale jeżeli masz się stresować to jedz, może dyżuruje dzisiaj jakiś ginekolog?
PannaAdrianna
@Blaankaa beżowy odcień to raczej nic strasznego, może faktycznie jakaś infekcja, czerwony i jego odcienie to zło.
Jeżeli masz możliwość to faktycznie skontaktuj się z lekarzem telefonicznie, przesiadywanie na ostrym dyżurze to nie najlepszy pomysł.
Trzymam kciuki za szybkie rozwianie Twoich wątpliwości, pamiętaj że panika Ci nie pomaga
@Tymon'sMom nosz zakochałam się w tym widoku daj proszę znać na priv gdzie to
Jeżeli masz możliwość to faktycznie skontaktuj się z lekarzem telefonicznie, przesiadywanie na ostrym dyżurze to nie najlepszy pomysł.
Trzymam kciuki za szybkie rozwianie Twoich wątpliwości, pamiętaj że panika Ci nie pomaga
@Tymon'sMom nosz zakochałam się w tym widoku daj proszę znać na priv gdzie to
Ilość może się zmieniać całą ciąże ale ogólnie w ciąży jest go więcej i jest gęstszy. Jak biało przezroczysty to jest wszystko w porządkuBialo przezroczysta bardziej. Znaczy od poczatku troche mialam ale teraz jest naprawde sporo i nie wiem czy to tak juz zostanie do konca ciazy..
Postaraj się uspokoić. Ja doskonale Cie rozumie,w ten pon miałam na wkładce żywoczerwoną krew - cała się trzęsłam i dopóki moj gin nie odp nic nie pomogło. A mianowicie powiedział mi wtedy, że to prawdopodobnie implantacja łożyska i mam się nie martwić - stres szkodzi dziecku. Poza krwią na wkładce nie było innych objawów.Dziewczyny na wkładce zauważyłam leko beżowawy śluz... co robić? Jechać na SOR ?
Cała się trzęse...
Czy Ciebie boli brzuch???
Dodał też, że mogę plamić na brązowo. Kolejnego dnia umówiłam teleporadę z luxmed lekarz powiedział, że jeżeli nie wystąpi kolejne krwawienie mam zostać w domu i czekać na planową wizytę u ginekologa (która na szczęscie była w czwartek). Przez kolejne 2dni plamiłam na brązowo. Na usg z dzidziusiem wsystko było dobrze.
Czy masz możliwość żeby zadzwonić lub napisać do swojego lekarza? Myśle, że na pewno rozmowa z nim by Cię choć troszkę uspokoiła (mi pomogło to bardzo, dodam, że była to godz 23). W każdym razie 3mam kciuki żeby wszystko było dobrze :*
reklama