reklama
Musi być dobrze. Nie przejmuj się humorami innych, ważne, że zaraz zobaczy Cię lekarz.Jestem na izbie przyjęć... nie wiem kiedy ktoś mi zrobi jakieś badania... są niemili , chyba przez to że jest sobota... wrrr...
martini6
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki Chodź myśle, ze naprawdę to nic takiego główka do góry ważne ze krwi nie byłoJestem na izbie przyjęć... nie wiem kiedy ktoś mi zrobi jakieś badania... są niemili , chyba przez to że jest sobota... wrrr...
EvilDesiree
Świetna wiadomość [emoji3590]Hej, ja w piątek miałam prenatalne (13tydzień) i wszsystko ok. Dzidziuś 6,56 cm Parametry też ok. Zrobiłam dodatkowo PAPPE. I w środę dwa dni przed zrobiłam NIFTY dla "świętego" spokoju. W przyszłą środę powinien być wynik i zanana płeć
EvilDesiree
Trzymamy kciuki [emoji3590]Jestem na izbie przyjęć... nie wiem kiedy ktoś mi zrobi jakieś badania... są niemili , chyba przez to że jest sobota... wrrr...
Patrycjaaa97
Ja mialam taka ciemno żółtą przy grzybicy, wiec moze to to?
A miałaś jakieś inne objawy? Ja prawie przy każdym podcieraniu mam żółty śluz.
L
Lebkuchen_mum
Gość
reklama
martini6
Ooo super my dziś pizzce zamówiliśmy na obiad, zjadłam 2 kawałki a ciężko mi do tej pory i nie dobrze teraz strasznie :/ miały już mijać te mdłości a teraz widzę ze na noc się nasilająNabralo mnie dzis tak na omleta z owocami no i uczyniłam