reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Chyba detektor w poniedziałek dopiero bedzie 🙄 czekam i czekam.. W poniedziałek bede miala 11+6 wiec licze ze uslysze na stówę 😂
Zobacz załącznik 1123573

Powinnaś usłyszeć, choć ja dziś 11+ 4 czy 5 i słyszałam 2 sekundy I bejbis uciekł. Ja nie wiem ale chyba mi się gdzieś chowa :D

Ja też miałam dzisiaj dziwny sen...
dawno nie miałam snu do tego stopnia przepełnionego erotyką 🤪 nie opiszę bo na samo wspomnienie oblewam się rumieńcem 😳😂
Ja ostatnio ciągle to samo 🤭

Dziś mi się snil jakiś wieczór panieński, nie znałam dziewczyn i bylam jakby z boku ? Nie wiem co tam robił mój 12 letni syn ze mna.. Ale ogólnie wieczór panieński byl grzeczny..
Było informowanie panny młodej że będzie lizać loda :o po czym dostala loda na rożku.
Takie głupoty nie wiem skąd :/

reklama
No właśnie nie wiem czy nie pojde najpierw na usg i zobaczę co powie i jak coś to zrobię PAPPA bo mogę od razu po usg zrobić, a w sumie jak dobrze wyjdzie usg to nie wiem czy sens robienia tego PAPPA

Uff, dopiero nadrobiłam Waszą dyskusję. Ja na pewno robię usg + pappa, a jeśli wyjdzie coś źle to chyba od razu amniopunkcję, bo czytałam że jeśli nifty wyjdzie źle to trzeba i tak amniopunkcję wykonać... Oczywiście mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Właśnie po prenatalnych chcemy powiedzieć dalszej rodzinie i znajomym.

Kurczę, ja z ciśnieniem wczoraj w szoku byłam, zawsze max 100/60, a u lekarza 130/80 😱 Wy też zawsze u lekarza macie wyższe? 😁 Albo mój ciśnieniomierz w domu do du...😁

Ja u lekarza miałam prawie 140, a jestem na co dzień niskociśnieniowa 😂 Spojrzał na mnie z niepokojem i zmierzył jeszcze raz, to już było ok. 130 - wytłumaczyłam mu że to z nerwów.

Hej:)
Gratuluję wizyt dziewczyny, piękne foteczki dzidziusiów😍

Oby...bede sobie tak wmawiac 😂 zel powinien przyjsc jakos w przyszlym tygodniu pewnie bo dalej wszystko jest z opoznieniem ale przysięgam do wizyty za 9 dni moj detektor tetna lezy schowany w pudelku i nawet go nie tykam bo sie bede nakręcac tylko.

Mam pytanie do was kochane. Uzywam ogolnie 2 oliwek do nawilzania, maslo do ciala albo balsam i wierzcie lub nie moja skora na brzuchu zwlaszcza po bokach jest sucha jak wiór, mam wrazenie ze zaraz sie posypie. Co jest takiego fest nawilzajacego bo smaruje i smaruje a skora ciagle sucha. Zamowilam teraz jakies masło i olejek z migdalow z jakiejs firmy mama bee czy cos. Jak to nie pomoze to kupie cos innego. Co macie do polecenia.

Dziewczyny kupujecie już bądź stosujecie już kremy czy olejki na rozstępy ? Ja właśnie wkraczam w 2 trymestr za raz i chce już coś kupić ale nie wiem który 🤷🏼‍♀️ Może dziewczyny które już były w ciąży i miały styczność coś doradza ?

Ja używalam do smarowania brzuszka to masło z Palmersa, jest super, nawilżające,natłuszczajace i skora po nim jest taka elastyczna ,także na bardzo suchą skórę i sam brzuszek polecam. Ja używam tez do nóg, bo u mnie balsamy nie dają rady;) acha i zapach jest lekko kakaowy ,niektóre dziewczyny może drażnić,ale ja uwielbiam.

Nie było mnie 2 dni na forum, bo piękna pogoda była,co tutaj jest rzadkością ,więc korzystalam😜
Robiłam koleżance sesję brzuszkową w sadzie😍
Załączam zdjęcie z sadu☺ bez brzuszka😋

Załączniki

• 15902322266693640266353083653628.jpg
    15902322266693640266353083653628.jpg
    785,2 KB · Wyświetleń: 80
  • 20200521_142229_HDR~2.jpg
    20200521_142229_HDR~2.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 89
@Akuku a nie znajdujesz juz dwóch? :D cały czas mnie ciekawi czy jedno czy dwa u Ciebie :)

Ja używalam do smarowania brzuszka to masło z Palmersa, jest super, nawilżające,natłuszczajace i skora po nim jest taka elastyczna ,także na bardzo suchą skórę i sam brzuszek polecam. Ja używam tez do nóg, bo u mnie balsamy nie dają rady;) acha i zapach jest lekko kakaowy ,niektóre dziewczyny może drażnić,ale ja uwielbiam.

Nie było mnie 2 dni na forum, bo piękna pogoda była,co tutaj jest rzadkością ,więc korzystalam😜
Ale piekny sad! Piekne miejsce ❤️

Gratuluję wizyt dziewczyny, piękne foteczki dzidziusiów[emoji7]

Nie było mnie 2 dni na forum, bo piękna pogoda była,co tutaj jest rzadkością ,więc korzystalam[emoji12]
Robiłam koleżance sesję brzuszkową w sadzie[emoji7]
Załączam zdjęcie z sadu[emoji5] bez brzuszka[emoji39]
Ależ piękne widoki [emoji3590]

Hm mówi że nie zmiescimy się w aucie :p Ale ogólnie to na spokojnie. Czekamy co pokaże usg I wtedy będziemy myśleć.

Wyszlam na miasto i pod swetrem kryje odpiety guzik od spodni bo nie dopne 😅 a z racji ze na wasze -3kg to ciązowe co zamowilam w rozmiarze S sa za duze 😂😂😂

reklama

Ale widoki 😍😍😍 gdzie to bo sie zakochalam chyba

Do góry