EvilDesiree
Fanka BB :)
Wygląda smakowicie [emoji2956]Nabralo mnie dzis tak na omleta z owocami no i uczyniłam [emoji28]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wygląda smakowicie [emoji2956]Nabralo mnie dzis tak na omleta z owocami no i uczyniłam [emoji28]
Jestem na izbie przyjęć... nie wiem kiedy ktoś mi zrobi jakieś badania... są niemili , chyba przez to że jest sobota... wrrr...
U mnie mdlosci tez dalej sie pojawiaja ale zdecydowanie mniejsze. Rano mialam troche ale pozniej jak zobaczylam na spacerze psią kupe na chodzniku to nie wiem czemu zaczelam miec odruchy wymiotne i z kilkanascie minut nie moglam ich zachamowac nawet jej czuc nie bylo a sam widok mnie tak obrzydzil w ogole tak mi sie wech wyczulił ze perfumy od razu powoduja bok glowyOoo super my dziś pizzce zamówiliśmy na obiad, zjadłam 2 kawałki a ciężko mi do tej pory i nie dobrze teraz strasznie :/ miały już mijać te mdłości a teraz widzę ze na noc się nasilają
Ale bezowy sluz to chyba nie jest niepokojący bardziej plamienie albo zywa krewJestem na izbie przyjęć... nie wiem kiedy ktoś mi zrobi jakieś badania... są niemili , chyba przez to że jest sobota... wrrr...
Ja mam najczęściej żółty, ale to raczej przez luteinę. Nieraz jak za wcześnie wypłynie to jest lekko beżowe, ale to wiem, że to po tym.
A ja byłam dzisiaj w pracy [emoji16]
Pomimo L4 pojechałam pomóc [emoji3590] bo kolejne etapy odmrazania gospodarki zahaczyły moje miejsce pracy.
I jak dobrze było wyjść do ludzi [emoji16]
I się oczywiście rozeszło u mnie w firmie, ze jestem w ciąży i wszyscy mu gratulowali [emoji7][emoji3059]
Byłam dwie godzinki i jutro też idę [emoji4]
A któż to wie nie pamiętam, żebym tak miała w poprzedniej ciąży..I bedzie tak calyczas?