Jestem juz po wizycie i ogarnęła mnie pełnia szczęścia Wszystko w porządku, dziecko ma 2,24cm tętno 172 Lekarz powiedział, że to plamienie było spowodowane implantacją łożyska i że mogą jeszcze takie plamienia u mnie wystąpić ale nie ma powodów do obaw. Pisze dopiero teraz bo po powrocie chyba z emocji tak rozbolała mnie głowa, że musiałam się położyć. Załączam foto z usg
reklama
PannaAdrianna
Fanka BB :)
Cudownie czytać takie wieściDziewczyny byłam dzisiaj u lekarza i otrzymałam same dobre wiadomości mały ma 1,65 cm, serce bije (słyszałam coś pięknego) rozwija się dobrze, u mnie też wszytsko ok, wyniki badań dobre. Lekarz kazał odstawić duphastan i dodatkowy kwas foliowy. Kolejna wizyta za miesiąc
EvilDesiree
Cudowna wiadomość [emoji3590]Dziewczyny byłam dzisiaj u lekarza i otrzymałam same dobre wiadomości [emoji16] mały ma 1,65 cm, serce bije (słyszałam coś pięknego) rozwija się dobrze, u mnie też wszytsko ok, wyniki badań dobre. Lekarz kazał odstawić duphastan i dodatkowy kwas foliowy. Kolejna wizyta za miesiąc [emoji846]
EvilDesiree
Dzień dobrych wiadomości [emoji3590][emoji4]Jestem juz po wizycie i ogarnęła mnie pełnia szczęścia [emoji7] [emoji7] Wszystko w porządku, dziecko ma 2,24cm tętno 172[emoji3059] Lekarz powiedział, że to plamienie było spowodowane implantacją łożyska i że mogą jeszcze takie plamienia u mnie wystąpić ale nie ma powodów do obaw. Pisze dopiero teraz bo po powrocie chyba z emocji tak rozbolała mnie głowa, że musiałam się położyć. Załączam foto z usg
Bardzo się cieszę [emoji3590]
Blaankaa
Gratulacje kochana [emoji173]A i jak termin został bez zmian ?
Jestem juz po wizycie i ogarnęła mnie pełnia szczęścia [emoji7] [emoji7] Wszystko w porządku, dziecko ma 2,24cm tętno 172[emoji3059] Lekarz powiedział, że to plamienie było spowodowane implantacją łożyska i że mogą jeszcze takie plamienia u mnie wystąpić ale nie ma powodów do obaw. Pisze dopiero teraz bo po powrocie chyba z emocji tak rozbolała mnie głowa, że musiałam się położyć. Załączam foto z usg
niemandin
Jeszcze takie pytanko mam...czym mogą byc spowodowane bóle lędźwi, mialam juz na poczatku ciazy jak pochodziłam, ostatnio tez mnie dopadły te bóle a dzis caly dzien leże i mnie mimo to bolą...
W ciąży może boleć kręgosłup, ale to może być też skutek długotrwałego leżenia /siedzenia i braku ruchu. Jeżeli nie ma innych dolegliwości, to raczej nie powinien martwić.
Karanga
Gratuluję! Cudna dzidziolinka dobrze że te plamienia to nic poważnegoJestem juz po wizycie i ogarnęła mnie pełnia szczęścia Wszystko w porządku, dziecko ma 2,24cm tętno 172 Lekarz powiedział, że to plamienie było spowodowane implantacją łożyska i że mogą jeszcze takie plamienia u mnie wystąpić ale nie ma powodów do obaw. Pisze dopiero teraz bo po powrocie chyba z emocji tak rozbolała mnie głowa, że musiałam się położyć. Załączam foto z usg
niemandin
Jestem juz po wizycie i ogarnęła mnie pełnia szczęścia Wszystko w porządku, dziecko ma 2,24cm tętno 172 Lekarz powiedział, że to plamienie było spowodowane implantacją łożyska i że mogą jeszcze takie plamienia u mnie wystąpić ale nie ma powodów do obaw. Pisze dopiero teraz bo po powrocie chyba z emocji tak rozbolała mnie głowa, że musiałam się położyć. Załączam foto z usg
Te fasolki są takie urocze na tych zdjęciach, takie małe plastusie Super, że wszystko w porządku
reklama