reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

Jestem juz po wizycie i ogarnęła mnie pełnia szczęścia 😍 😍 Wszystko w porządku, dziecko ma 2,24cm tętno 172🥰 Lekarz powiedział, że to plamienie było spowodowane implantacją łożyska i że mogą jeszcze takie plamienia u mnie wystąpić ale nie ma powodów do obaw. Pisze dopiero teraz bo po powrocie chyba z emocji tak rozbolała mnie głowa, że musiałam się położyć. Załączam foto z usg :)

Załączniki

• IMG_7550.jpg
    IMG_7550.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 88
reklama
Dziewczyny byłam dzisiaj u lekarza i otrzymałam same dobre wiadomości 😁 mały ma 1,65 cm, serce bije (słyszałam coś pięknego) rozwija się dobrze, u mnie też wszytsko ok, wyniki badań dobre. Lekarz kazał odstawić duphastan i dodatkowy kwas foliowy. Kolejna wizyta za miesiąc 🙂
Cudownie czytać takie wieści 🤩

Dziewczyny byłam dzisiaj u lekarza i otrzymałam same dobre wiadomości [emoji16] mały ma 1,65 cm, serce bije (słyszałam coś pięknego) rozwija się dobrze, u mnie też wszytsko ok, wyniki badań dobre. Lekarz kazał odstawić duphastan i dodatkowy kwas foliowy. Kolejna wizyta za miesiąc [emoji846]
Cudowna wiadomość [emoji3590]

Jestem juz po wizycie i ogarnęła mnie pełnia szczęścia [emoji7] [emoji7] Wszystko w porządku, dziecko ma 2,24cm tętno 172[emoji3059] Lekarz powiedział, że to plamienie było spowodowane implantacją łożyska i że mogą jeszcze takie plamienia u mnie wystąpić ale nie ma powodów do obaw. Pisze dopiero teraz bo po powrocie chyba z emocji tak rozbolała mnie głowa, że musiałam się położyć. Załączam foto z usg :)
Dzień dobrych wiadomości [emoji3590][emoji4]
Bardzo się cieszę [emoji3590]

Gratulacje kochana [emoji173]A i jak termin został bez zmian ?
Jestem juz po wizycie i ogarnęła mnie pełnia szczęścia [emoji7] [emoji7] Wszystko w porządku, dziecko ma 2,24cm tętno 172[emoji3059] Lekarz powiedział, że to plamienie było spowodowane implantacją łożyska i że mogą jeszcze takie plamienia u mnie wystąpić ale nie ma powodów do obaw. Pisze dopiero teraz bo po powrocie chyba z emocji tak rozbolała mnie głowa, że musiałam się położyć. Załączam foto z usg :)

Jeszcze takie pytanko mam...czym mogą byc spowodowane bóle lędźwi, mialam juz na poczatku ciazy jak pochodziłam, ostatnio tez mnie dopadły te bóle a dzis caly dzien leże i mnie mimo to bolą...

W ciąży może boleć kręgosłup, ale to może być też skutek długotrwałego leżenia /siedzenia i braku ruchu. Jeżeli nie ma innych dolegliwości, to raczej nie powinien martwić.

Jestem juz po wizycie i ogarnęła mnie pełnia szczęścia 😍 😍 Wszystko w porządku, dziecko ma 2,24cm tętno 172🥰 Lekarz powiedział, że to plamienie było spowodowane implantacją łożyska i że mogą jeszcze takie plamienia u mnie wystąpić ale nie ma powodów do obaw. Pisze dopiero teraz bo po powrocie chyba z emocji tak rozbolała mnie głowa, że musiałam się położyć. Załączam foto z usg :)
Gratuluję! Cudna dzidziolinka :) dobrze że te plamienia to nic poważnego :)

Te fasolki są takie urocze na tych zdjęciach, takie małe plastusie 😁❤️ Super, że wszystko w porządku ❤️

reklama
Do góry