reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny kupujecie już bądź stosujecie już kremy czy olejki na rozstępy ? Ja właśnie wkraczam w 2 trymestr za raz i chce już coś kupić ale nie wiem który 🤷🏼‍♀️ Może dziewczyny które już były w ciąży i miały styczność coś doradza ?
Ja polecam Le Maadr, pozwolił mi uniknąć rozstępów ciążowych a mam tendencje do rozstępów. Używałam też przez chwilę czekoladowego Palmersa ale ten zapach mnie mdlił. Chociaż bardzo polecają ta firmę.

reklama
Gratuluję cudownych wiadomości z wizyt [emoji173]

A ja bawię się tym detektorem i dupa blada... od 56-90 więc to chyba moje ? [emoji26]
Tak jak mówi @Akuku po malutku na dole niziutko i ja mniej więcej po środku, ale na pocieszenie powiem Ci, ze dziś właśnie przed chwilka sprawdzałam i ciężko było mi wyłapać słyszałam w tle ale chyba dziś bardzo się wiercił 😂 udało mi się w końcu doliczyło do 160 ale za 3 razem dopiero, wiec tez dzidzia może się wiercić 😜

Tak jak mówi @Akuku po malutku na dole niziutko i ja mniej więcej po środku, ale na pocieszenie powiem Ci, ze dziś właśnie przed chwilka sprawdzałam i ciężko było mi wyłapać słyszałam w tle ale chyba dziś bardzo się wiercił 😂 udało mi się w końcu doliczyło do 160 ale za 3 razem dopiero, wiec tez dzidzia może się wiercić 😜

Ja mam mniej więcej tak jak Ty. Też na środku, ale jednak bardziej z lewej strony. No i na bliźnie po cesarce, więc niżej niż linia bioder 😁

Nie mogę go nigdzie znaleźć tego Le'Maadr 😭 chyba jest już niedostępny :( pamiętam że w poprzednich ciążach polecana jeszcze była Mustela.

Tak właśnie teraz czytałam i tez ta mustele dużo poleca a właśnie ten kakaowy ze ciężki zapach i nie każdemu odpowiada 😜 le maadr znalazłam ale fakt mało go coś :(

Jeszcze takie pytanko mam...czym mogą byc spowodowane bóle lędźwi, mialam juz na poczatku ciazy jak pochodziłam, ostatnio tez mnie dopadły te bóle a dzis caly dzien leże i mnie mimo to bolą...

reklama
Gratuluję cudownych wiadomości z wizyt [emoji173]

A ja bawię się tym detektorem i dupa blada... od 56-90 więc to chyba moje ? [emoji26]
Tak to twojej, mi sie dzisiaj udało usłyszeć ale dosłownie na 3 sek i uciekło, nawet liczby się nie zdążyły wyświetlić ale wiem że to to bo bylo słychać ten cudowny "galop" ❤ ale musiałam mocno przycisnąć i podnosić pupę do góry więc na ten moment jest jeszcze za wczesnie żeby móc to normalnie sprawdzić.

Do góry