Margerita91
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziekujePiernik sab simplex to na kolki dla dzieci wiec mozesz smialo brac
Odpoczywaj odpoczywaj, super zdjęcie! Mam nadzieje, ze jutro będę mieć podobne ^^
A przypomnij mi to Twoje pierwsze dziecko? Na pewno mówiłaś ale się gubię bo nas tu dużo ;D
masz rację, mam nadzieję że trochę wyluzuję przy opiece nad dzieckiem, bo ogólnie to trochę panikara jestemWspółczuje mdłości, też mam ten sam problem od samego początku po ciąży też będzie siano, bo już martwisz się za 2
Liczba uderzeń w każdych 10 sekundach może nie być równa. Tylko o to mi chodzi.10 sekund na stoperze nie jest sobie równe?
ja jestem trochę zdziwiona bo moja gin kazała mi łykać tylko kwas foliowy 0,4 mg i witaminę D 2000 j.m., nic poza tym, widzę że tu na forum dużo z kobiet łyka całe zbilansowane zestawy na pewno na najbliższej wizycie o to zapytamA jakie witaminki w ogole bierzecie w ciąży ? Ja biore Prenatal uno a teraz duo z DHA. Dodatkowo przepisał mi żelazo sorbifer (2x1 dziennie). Czy suplementujecie dodatkowo kwas foliowy?
Dziewczyny co na wzdecia espumisanu u mnie nie kupi dodam. No spa cos da? Nie wiem skad te wzdecia jadlam to co zwykle. Wczoraj tez mialam okropne ale ze tak ujme same dawały rade a dzis nie wiem mam taki obolały brzuch, czuje jednoczesnie jakby mi sie chciało dwójke ale nie moge...jakby zaparcie czy cos. Blagam co pomoze bo chyba nie wytrzymam tak mi jelita skręca na poczatku ciazy mialam to samo i sie meczylam z takimi bolami. Co moze mi ulżyć?
Jak myslicie zapytac lekarza za tydzien czy przepisalby mi cos na te wzdecia co jest dozwolonego w ciazy? Czy raczej nic mi nie da?
Gratuluję cudownych wiadomości z wizyt [emoji173]
A ja bawię się tym detektorem i dupa blada... od 56-90 więc to chyba moje ? [emoji26]