reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

Tak mam żel, dzisiaj 9+1 dopiero dlatego może jeszcze jest czas ☺ ja sie trochę boje mocniej przyciskać, możliwe, że źle to robię ale jak dzidzia będzie większa to pewnie bedzie łatwiej znaleźć nawet bez przyciskania
Pewnie ze tak jest czas :) tak naprawdę w sumie na każdym jest napisane ze od 12 tc powinno się używać wiec spokojnie zgadza się ☺️

reklama
Ja już po wizycie musiałam wszystko zdać relacje teraz pora na was 😁 bobas szalał na początku USG tak że nie dało się do złapać. Dopiero po chwili się uspokoił 😁 mamy już 6 cm i według tego ciąża starsza o tydzień niż z OM 😯 wszystko i malucha w porządku ładnie rośnie, wszystko pokazał poza tym co ma między nogami 😂 także jestem szczęśliwa 😍

Ja już po wizycie musiałam wszystko zdać relacje teraz pora na was 😁 bobas szalał na początku USG tak że nie dało się do złapać. Dopiero po chwili się uspokoił 😁 mamy już 6 cm i według tego ciąża starsza o tydzień niż z OM 😯 wszystko i malucha w porządku ładnie rośnie, wszystko pokazał poza tym co ma między nogami 😂 także jestem szczęśliwa 😍

Super ❤️ Mąż mógł wejść?

Dziewczyny, czy Wy juz powiedziałyście najbliższym o ciąży?
U mnie już prawie wszyscy wiedzą, dziś 10+2, cieszymy się, jesteśmy dobrej myśli 🙂 chyba nie wytrzymalibyśmy z trzymaniem tego w tajemnicy 😀

Cześć mam pytanie odnośnie badań pranetalnych. Czy są wśród was takie które na nie się nie decyduje?
Ja miałam mieszane uczucia co do badań z krwi, Pappa i wolna beta. Nawet pytałam tu dziewczyn co myślą 🙂 ostatecznie lekarz mnie namówił, powiedział że skoro mam je w pakiecie to on by zrobił, bo zawsze to jakieś uzupełnienie USG prenatalnego 😉 Zgodnie z wytycznymi lekarza właśnie dziś zrobiłam te badania z krwi, a usg mam 11+4, w przyszłym tygodniu.
A dlaczego pytasz? Masz jakieś wątpliwości? 🙂

reklama
Mnie cały czas boli podbrzusz3 I plecy jak na okres i mocniej.. Ale serduszko bije wiec chyba wsio ok.

Ja tym detektorem co Ty masz to nawet w połowie ciazy nie umiałam znaleźć. Nie martw się na zapas.
A slyszalas na nich chociaz swoje tetno? Bo nwm czy to wina tego ze nie mam zelu do usg czy detektora ze slysze jedynie straszny szum a na youtube jak patrzylam to tak nie maja 🤷‍♀️

Do góry