reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

Ja na razie czekam, mam zamiar kupić ale jest jeszcze na tyle wcześnie (9+3), ze boje się ze bym się bardziej zestresowała jakbym nic nie znalazła ;)

a w ogóle przed chwila do mnie zadzwonili z luxmedu i mi przełożyliwizytę z 19.40 na 19. Dalej w piątek ;)
I bardzo mnie to cieszy bo pewnie i tak wejdę o tej samej porze (ta pani ma dłuższe wizyty niż luxmed przewidział) ale przynajmniej nie jestem ostatnia. A miałam taka wizje, ze się przedłuża, przedłuża i zapraszają mnie na inny termin jednak :D

Daj spokój , ja to wejdę pewnie koło 21 albo i później znając życie... Takie mój lekarz ma opóźnienia :(

Przed chwilą zadzwoniła ciocia, czy nie chcę pierogów... No jak mogłabym nie chcieć 😂 Przyniosłam całą michę, mężowi z 10 zostało 🙈

reklama
A slyszalas na nich chociaz swoje tetno? Bo nwm czy to wina tego ze nie mam zelu do usg czy detektora ze slysze jedynie straszny szum a na youtube jak patrzylam to tak nie maja 🤷‍♀️

Nie pamiętam juz bo to 10 lat temu, ale ja wtedy też nie widziałam żadnych filmików wiec szukałam tak jak położna, z tym że była to wyższa ciąża wiec I wyżej A i tak nie znalazłam.

Wlasnie...a jak sie mocniej nacisnie to moze to glupie ze tak mysle ale nic sie zlego nie stanie? 😂 jakos boje sie w ogole brzucha nawet dotknąć.

Ja naprawdę mocno musze docisnąć bo mam kawał brzucha :D dzieci jest chroniony, więc nie da rady tym zrobić krzywdy, położna też sobie na tylko że ona zaczyna szukać chyba od 16 wzwyż tygodnia wiec nie jest to tak nisko.

Przygotowałam szaszłyki na grila z piersi kurczaka, drugie ziemniaczane- mam nadzieję że będą dobre, plus kiełbaski, sałatka I warzywną do pochrupania+ Lemoniada Z wodą gazowana. Czekam aż najmlodsza się obudzi I zaczynamy grillowanie. Słońca za bardzo nie ma, chowa się za chmurami, bardzo delikatny wiatrak, wręcz momentami stało powietrze wiec może I dobrze że bez takiego słońca. Dzieci caly dzien w basenie.

Cudowny dzień :)

Daj spokój , ja to wejdę pewnie koło 21 albo i później znając życie... Takie mój lekarz ma opóźnienia :(

Przed chwilą zadzwoniła ciocia, czy nie chcę pierogów... No jak mogłabym nie chcieć 😂 Przyniosłam całą michę, mężowi z 10 zostało 🙈
No właśnie ta kobita tez ma opóźnienia szalone. Bo luxmed przewiduje 20 min a ona tak 30-35 na pacjentkę. No ale mam większa nadzieje, ze mnie przyjmie niż jakbym była całkiem ostatnia :D bo nie wiem o której z luxmedu wyganiają.

ja zaraz idę jeść gołąbki. Ale mam bezpieczna porcje 2 nieduże sztuki :D

Super gratulacje [emoji173] to który u Ciebie już tydzień?
Ja już po wizycie musiałam wszystko zdać relacje teraz pora na was [emoji16] bobas szalał na początku USG tak że nie dało się do złapać. Dopiero po chwili się uspokoił [emoji16] mamy już 6 cm i według tego ciąża starsza o tydzień niż z OM [emoji54] wszystko i malucha w porządku ładnie rośnie, wszystko pokazał poza tym co ma między nogami [emoji23] także jestem szczęśliwa [emoji7]

No właśnie ta kobita tez ma opóźnienia szalone. Bo luxmed przewiduje 20 min a ona tak 30-35 na pacjentkę. No ale mam większa nadzieje, ze mnie przyjmie niż jakbym była całkiem ostatnia :D bo nie wiem o której z luxmedu wyganiają.

ja zaraz idę jeść gołąbki. Ale mam bezpieczna porcje 2 nieduże sztuki :D

Nawet mnie nie strasz, mój do 22 przyjmuje. Mam nadzieję, że mnie nie wygonią 😂

Niestety mając do czynienia z pierogami, jeszcze takimi świeżutkimi, prosto z wody nie umiem się opanować :( czuję, że to odchoruję :/

Nawet mnie nie strasz, mój do 22 przyjmuje. Mam nadzieję, że mnie nie wygonią 😂

Niestety mając do czynienia z pierogami, jeszcze takimi świeżutkimi, prosto z wody nie umiem się opanować :( czuję, że to odchoruję :/
Jak do 22 to masz duży zapas!
ja właśnie spojrzałam i ten luxmed podobno jest czynny do 19... a ja miałam wizytę na 19.40 :D
Ale będę dobrej myśli, po prostu nie dam się wyrzucić.

Spokojnie, nikt Was dziewczyny w ciąży z Lux Medu z umówionej wizyty nie wyrzuci :) muszą dbać o swoją reputację ;)

A ja znalazłam turbo śliczne ubranka! 😍 Kolorowe, cudowne, różnorodne ah! Firma się nazywa PatPat i jest zagraniczna ale wysyłają do Polski w max 10dni i to za free za zakupy powyżej 163 zł. Na bank coś kupię dla dzidziusia stamtąd jak już będę znała płeć!

Spokojnie, nikt Was dziewczyny w ciąży z Lux Medu z umówionej wizyty nie wyrzuci :) muszą dbać o swoją reputację ;)

A ja znalazłam turbo śliczne ubranka! 😍 Kolorowe, cudowne, różnorodne ah! Firma się nazywa PatPat i jest zagraniczna ale wysyłają do Polski w max 10dni i to za free za zakupy powyżej 163 zł. Na bank coś kupię dla dzidziusia stamtąd jak już będę znała płeć!

Zerknęłam, faktycznie urocze i niedrogie rzeczy, może też się skuszę 😁

Bardzo ładne ale czytając komentarze nie wiem czy to nie paczki z Chin. A jakoś w ich certyfikaty nie wierzę zupełnie :<

reklama
Do góry