reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

Mąż dostał przepustkę jest nadzieja ze dostaje się na szpital w Katowicach. Nasz miejscu odmówił przyjęcia na kroplówkę... Jak to powiedziała babka jeśli Pani chce kroplówkę to musi się Pani na oddział położyć

Porażka z tymi procedurami teraz :( Trzymam kciuki, żeby się udało i żeby wszystko było ok ❤️

reklama
Z miłą chęcią pojechała bym na szpital ale powtarzam Mój jedyny szpital w mieście jeys zakaźny musiała bym się dostać autobusem do Katowic a pod opieką mam córkę... Mąż stara się wziąść przepustkę i czekam

Dobrze że dostał przepustkę.

Ja prenatalne mialam w każdej ciazy bo w uk niezależnie do wieku można zrobić za darmo.

U nas dziś cieplutko wiec dzieci w basenie pływają :D potem grill.

M piekły bułki rano j znowu takie mdlosvi od zapachow (już dawno dzien mnie tak nie meczylo) Bleee.. Więc nie wiem czy wytrzymam zapach grilla.. się okaże.

Wczoraj wieczorem też okropne mdlosci wiec probowalam ratować się waflami.

Myślałam że to już za mną.. od około 2 tyg mdlosco byly lekkie.. A teraz znowu odbijanie.. I ten ból brzucha przy tym.

Jeszcze 9 dni do usg :D odliczam jak głupia :p haha

Jakoś wlasnie nie mogę się do nich przekonać czy aby napewno są aż tak potrzebne... W poprzedniej ciąży ich nie robilam... i nie wiem czy teraz robić...

Jakoś wlasnie nie mogę się do nich przekonać czy aby napewno są aż tak potrzebne... W poprzedniej ciąży ich nie robilam... i nie wiem czy teraz robić...

To dosyć spory koszt, dla mnie to jedyna wada. Dla świętego spokoju USG i tak bym zrobiła, niezależnie od wieku. Oczywiście nie są obowiązkowe, więc nie masz przymusu, ale tak jak mówią - jeśli okaże się, że coś jest nie tak, można wdrożyć leczenie w łonie matki albo od razu po porodzie.

Ja też jeszcze nie znalazłam tętna ale liczę, że to dlatego że jest jeszcze za wcześnie. Będę próbować co kilka dni aż się uda ☺
A masz właśnie zel ? I który tydzień ? Ja robiłam w 10 tc i znazlam po środku niziutko pod brzuszkiem trzeba mocniej przycisnąć. Ale tez 3 razy szukałam najpierw za nim doszłam co i jak :) trzymam kciuki ☺️

reklama
A masz właśnie zel ? I który tydzień ? Ja robiłam w 10 tc i znazlam po środku niziutko pod brzuszkiem trzeba mocniej przycisnąć. Ale tez 3 razy szukałam najpierw za nim doszłam co i jak :) trzymam kciuki ☺
Tak mam żel, dzisiaj 9+1 dopiero dlatego może jeszcze jest czas ☺ ja sie trochę boje mocniej przyciskać, możliwe, że źle to robię ale jak dzidzia będzie większa to pewnie bedzie łatwiej znaleźć nawet bez przyciskania

Do góry