niemandin
Fanka BB :)
Troszkę zauważona ja zwykle noszę L a tu jak najbardziej pasuje M
Tego się obawiałam Będę musiała poczekać, aż mi bebzol wywali i się utuczę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Troszkę zauważona ja zwykle noszę L a tu jak najbardziej pasuje M
Będziemy trzymać kciuki [emoji7]Cześć, ja nadal mecze się z wymiotami...dziś 9+4
Wyniki wszystkie do dupy jak zwykle...
Dziś wizyta na 15:30 mam nadzieje ze wogole dam rade ja przetrwać ...
To mnie nie widziałaś [emoji1787]Ogromna jest , chyba na każdego bedZie dobre S
Morfologię, tsh, glukozę, elektrolityBędziemy trzymać kciuki [emoji7]
A co masz tam tak źle w wynikach?
To mnie nie widziałaś [emoji1787]
O kurczę... część pewnie przez wymioty...oby jak najszybciej odpuściły.Morfologię, tsh, glukozę, elektrolity
Biedna jesteś. Ale pewnie właśnie większość i tak zaburzonych wyników przez te wymioty. Mam nadzieje, ze coś lekarz wymyśli żeby Ci choć trochę ulżyć.Morfologię, tsh, glukozę, elektrolity
Ja mam kalendarz na lodowce i w nim wszystko zapisujeUdało mi się zarejestrować do endokrynologa na NFZ w rekordowym czasie. Tzn. za pierwszym razem się dodzwoniłam i termin na 25 maja. Moja ginekolog była w szoku. Takze nie dała mi żadnych leków, zostawia to endokrynologowi.
I muszę sobie zacząć zapisywac: 25 maja endokrynolog, 3 czerwca ginekolog, 22 czerwca prenatalne.
Kiedyś terminarze mialam w głowie...teraz pusto tam i straszy [emoji1787]
W lidlu to wszystko wielkie takie ostatnio juz trzymalam w,rece leginsy w rozmiarze S, ciazowe, ale,stwierdzilam zr bez sensu brac, bo utone w nich.Dziewczyny, a wiecie jak z rozmiarówka w Lidlu? Standardowa? Chciałam zamówić legginsy ciążowe, ale waham się z rozmiarem :/
Co ci wpadlo w oko?Drugi dzien mnie meczy ból głowy. Nie migrenowy, nic strasznego ale taki upierdliwy cały czas...
dzisiaj dla odmiany mój mąż był na badaniach krwi, poszłam z nim bo on średnio kłucie znosi. Wejść do luxmedu nie mogłam ale obok smyk... z trudem niczego nie kupiłam ale pare rzeczy sobie zapisałam, w drugim trymestrze po to wrócę ^^