reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Spróbuj pic colę małymi lyczkami, u nas na Jelitowke od lat tylko to pomaga.
Kiedyś w to nie wierzyłam, ale trochę Jelitowke za nami, I od lat pijemy colę (wszyscy) jak pierwsza osobę złapie, to przeważnie reszcie nic nie jest ew. rozwolnienie.

Nie martw się na zapas, będzie dobrze ;)

Nawet cole zwracam... Wiem że jest dobra na grypę ale no nie wchodzi ☹️

Kciuki trzymam.

@Asia Kasia a może któraś z twpich koleżanek mogłaby się zająć małą? Jak zwracasz wszystko to co pijesz faktycznie powinni podlączyć Ci kroplówkę. Może zadzwoń do swojej przychodni. Mojaj siostra jak zlapała jelitówkę bez problemu po wizycie u rodzinnego dostała kroplówki.

Mąż nie dostanie wolnego... Jestem zdana sama na siebie...
A gdybys zadzwonila do swojej poloznej? Nie wiem jaka masz, ale moja polozna, ktora przychodzila na wizyty poporodowe, to zostawila mi wizytówkę z hasłem, ze gdyby kiedykolwiek cokolwiek sie dzialo, to moge dzwonić, nieważne w jakim wieku będzie dziecko. A teraz jestes w ciazy, wiec tym bardziej opieka ci sie nalezy. Moze podjechać i chocby kroplowke podpiac, gdyby bylo bardzo zle.

A gdybys zadzwonila do swojej poloznej? Nie wiem jaka masz, ale moja polozna, ktora przychodzila na wizyty poporodowe, to zostawila mi wizytówkę z hasłem, ze gdyby kiedykolwiek cokolwiek sie dzialo, to moge dzwonić, nieważne w jakim wieku będzie dziecko. A teraz jestes w ciazy, wiec tym bardziej opieka ci sie nalezy. Moze podjechać i chocby kroplowke podpiac, gdyby bylo bardzo zle.
W jakiej innej sieciówce oprocz h&m można kupić spodnie ciążowe?
Moja położna to porażka na prawdę. Koleżanek tutaj nie mam niestety wyprowadziłam się z swojego miasta rodzinnego w rodzinne strony Męża teściów tez mam daleko

reklama
Dlatego tak mnie wkurza, jak ktoś bezmyślnie powtarza, że ciąża to nie choroba, że inna to pracuje/ biega/ robi salta i chu.. wie co jeszcze. Oczywiście, że to nie choroba, ale tak odmienny stan dla niektórych, że nie idzie normalnie funkcjonować...I piszę to ja, praktycznie bezobjawowa ;) Złamanie to też nie choroba, a na L4 wysyłają 😂
Okres tez mowia ze nie choroba. Pamietam jak w szkole za kazdym razem jak wtedy nie cwiczylam na wf to nauczycielkA tak do mnie mowila. Potem juz okresy byly tak silne ze w ogole do szkoly nie przyszlam. Nie ze zycze jej tego co przezywalam ale jakby z 1 okresik tak pocierpiala to zyc zylaby dalej a zdanie na reszte zycia zmienila 😅😂 niestety nie kazdy jest tak wyrozumialy w spraeach kobiecych w tym wlasnie ciąży. Ja ciagle slysze do okola ze tylko leze, nic nie jem, nie wychodze nawet na spacery i tylko moja mama rozumie ktora mimo ze poczatki ciazy znosila swietnie to od 20 ktoregos tygodnia we wszystkich ciazach szpital lub nakaz lezenia w domu.

Ogolnie dodam wczoraj sie dowiedzialam ze moj tato pochwalil sie chwile temu mojej babci czyli jego mamie ze bedzie dziadkiem a za tym ona bedzie miec drugiego prawnuka. Jej reakcja... "mhm". Wczoraj podobno byla u nich na obiad i nawet sie nie zapytala nic. Jej ostatnie slowa to byly prawie 4 lata temu gdy zadzwonila do mnie w urodziny i powiedziala ze nie dostane zadnego prezentu bo juz vhodze do pracy i sobie sama zarabiam..hehe. "BABCIA" 😂

Do góry