reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny, a wiecie jak z rozmiarówka w Lidlu? Standardowa? Chciałam zamówić legginsy ciążowe, ale waham się z rozmiarem :/
Nie zamawiaj tam 😂 kupilam leginsy zapakowane xs... Otwieram w domu a tam w srodku M... A opakowanie nie było ruszone. Ogolnie nie wiem czy w 9 miesiącu nie będą dalej za duze... 😂
Oj, jak mnie korci już coś zamówić 😂 Ale czekam, bo z tych neutralnych rzeczy mało co mi się podoba 😁

Mnie pobolewa podbrzusze, zaczynam się stresować przed wizytą :( Nie wiem, czy takie bóle to coś normalnego, chwilowe w okolicy kości łonowej, jak przy okresie... Mózg mi się chyba lasuje 😕
Nie stresuj się
Mnie caly czas boli.. Ciagnie i w ogóle.. :/ ewidentnie sie tam jakas istota rozpycha

reklama
Myślę, że może szukasz nie w tym miejscu co powinnaś. Pisałam ostatnio z dziewczyną, która ma ten detektor i polecała mi go, bo znalazła serduszko już jakoś w 9/10 tygodniu 😊😊 dlatego ja dziś też będę go miała, czekam jeszcze na żel do usg i będziemy szukać 😍
Wlasnie bo ja dopiero zamowilam zel do usg specjalny a teraz robilam na oliwce albo aloesie...to tez moze miec jakies znaczenie? Szukalam pod calym brzuchem, obok pachwin i tylko z lewej strony slychac bicie serca...mojego jak mnie mam

Ja już po badaniu krwi, ale na założenie karty ciąży musiałam się umówić na osobną wizytę do położnej... Co za czasy! Kiedyś się szło z bomby :) Szef szefów poinformowany, był turbo miły, jestem uspokojona :) siostra dała mi adapter do pasów samochodowych (od razu zamontowałam - co za ulga! nic nie ciśnie) i kilka ciuszków ciążowych (bluzeczkę, spodnie dresowe i getry) i żeśmy sobie posiedzialy chwilę razem jak się dzieci bawiły (ja mam dwóch chłopców, ona dwie dziewuszki). A potem chłopaki wymusili McDonalda (ale się słabo broniłam przyznam 😁 ) także wszyscy zadowoleni :) w domu cisza bo mąż w pracy :) u mnie dzisiaj świeci słoneczko, u Was też? :)

Hej dziewczyny, czytalam Was wczoraj ale po tych wszystkich trzech przykrych wiadomościach po prostu nie wiedzialam co napisać bo nic nie ukoi tego bolu po stracie :( dziewczyny bardzo Wam wspolczuje i zycze jak najszybszych dwoch kresek 😘

Ktoras z Was pisala tez o bolu glowy, ja przed ciaza cierpialam na bole glowy, ale te co mam teraz to jest jakas masakra po prostu. Nie moge normalnie funkcjonować taki bol po lewej stronie az ciagnie do tylu glowy. Boli wszystko dosłownie.... kiedys az bylo mi niedobrze, wczoraj pol dnia przelezalam w lozku.

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace, dajcie znac 😀

U mnie bez zmian i doszła temperatura.... Nie dam rady... Co wezmę tabletki wymiotuję... U mnie szpital zakaźny ale chyba zadzwonię na miejski o poradę bo przecież się wykończę

Według mnie powinnaś jak najszybciej przyjąć kroplówkę. Zrobisz jak uważasz, wiem że wizyta w szpitalu to ostatnia rzecz, jakiej każda z nas by teraz chciała, ale to chyba zbyt poważne, żeby czekać na poprawę...

Według mnie powinnaś jak najszybciej przyjąć kroplówkę. Zrobisz jak uważasz, wiem że wizyta w szpitalu to ostatnia rzecz, jakiej każda z nas by teraz chciała, ale to chyba zbyt poważne, żeby czekać na poprawę...
Dokladnie, zgadzam sie z Toba. Ja tez bym nie czekala.
@Asia Kasia skoro nie przyjmujesz płynów musisz miec kroplowke bo sie odwodnisz. Jestes sama z corka, nie daj Boze jakbys zaslabla....

reklama
Wlasnie bo ja dopiero zamowilam zel do usg specjalny a teraz robilam na oliwce albo aloesie...to tez moze miec jakies znaczenie? Szukalam pod calym brzuchem, obok pachwin i tylko z lewej strony slychac bicie serca...mojego jak mnie mam
A właśnie może ze nie masz żelu do usg u mnie był w zestawie zel.

Do góry