Hej dziewczyny! Nadrobilam was! W pewnym momencie poszlam nawet po kartkę i zapisywalam co mam odpisac
dziękuję wszystkim za informacje o tym preparacie na rozstępy. Czyli jednak szefowa dala coś fajnego
Czytam Was cały czas
dzisiaj mąż pojechał na dwa dni na delegacje to ja pojechałam do mamy na urodziny z prezentami
poszlam pierwszy raz od wiekow do biedry i juz tego nie zrobię.. Udusic sie idzie w tej maseczce...
ogolnie mialam mega dobry dzień.. Dobrze sie czulam i pojechalam z mama na działkę bo tam jest zostawione dla mnie miliard ciuchów dla dziecka
siostra skrupulatnie pakowala po swoim synu... Przywiozlam mega torbę..a przepatrzylam tylko 1/3 wszystkiego
druga torbę z rzeczami "na chlopca" zostawilam jak poznam plec.. A tu jeszcze mama mowi ze 3 worki ma na strychu
jak tak dalej pojdzie do żadnego ciuszka nie kupie bo nie będzie sensu... Wszystko takie ładne nie zniszczone nic...
nawet było body z napisem "babcia nieziemsko gotuję skoro dziadek taki brzuch hoduje"
no nie mogłam sie oprzeć i wzięłam.. Tesciu sie śmiał
@Akuku ale będą jaja jak będą bliźniaki! Naprawde trzymam kciuki za to co byś wolala ❤ale kurde jak auto znajdziecie na tyle osób!
i przykro mi ze nie dalo sie wczesniej wizyty..
@martini6 jak wytrzymujesz do wizyty? Ja mam za dwa tygodnie dopiero... A dwa dni później prenatalne... Juz nie moge sie doczekać.. Caly czas mysle kiedy to w końcu będzie :/ prenatalne bede miala 13+3 wiec mam nadzieje ze bedzie juz plec
@Piernik98 dlatego ja zawiesilam studia... Za duzo stresu mnie kosztuje inżynierka żeby teraz ją robić.
mega współczuję
@Karanga piękna dzidzia! ❤ Gratulacje
@Animowana gratulacje! ❤ U mnie tez tak sie wiercilo ze nie dalo sie zmierzyć
mega uczucie
@Ogrodniczka12 gratulacje!! Jezu jak Ci zazdroszczę ze juz to wiesz wszystko i ze prenatalne za tobą ❤ jezu na prawde Wielkie gratulacje ❤❤
@martini31 trzymam kciuki!! Bedzie jutro idealnie! ❤❤ Mega zazdroszczę ze to juz! ❤
Wszystkim wizytującym gratuluję! ❤Ale wam zazdroszczę tych wizyt.. Ja dopiero 3.06