L
Lebkuchen_mum
Gość
Nie mam, ja to nawet za czesto chodze chyba...Ja też nieraz mam, kłucie A czasami ciągnięcie. A masz zaparcia? Ja mam i u mnie to jest powodem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam, ja to nawet za czesto chodze chyba...Ja też nieraz mam, kłucie A czasami ciągnięcie. A masz zaparcia? Ja mam i u mnie to jest powodem
Tak kwarantanna zniesiona juz dzis a niedziela/poniedzialek podobno otwarcie granic. Zobaczymy czy dojdzie to do skutku. Ale oby
Tez miałam od początku zatwardzenia a dziś również dwa razy leciało .... ale na razie spokoj i dziś znów mdli ale brzuchol nie kłuje chociaż
Wlasnie ja nie mam hemoroidow. Mialam w styczniu kolonoskopie i ostatnio jeszcze ginekolog obczajał co wam pisalam ze mi palca wsadzil zeby sie upewnic boze to bylo strasznie krepujace niby czytalam nawet tu na forum ze takie kłucia sie zdarzaja i moze tak byc i zeby sie nie przejmowac a z drugiej strony zastanawia mnie co jest tego w takim razie powodem...tam mi sie chyba nic nie naciąga ale jak zakłuje z nienacka to aż mnie w pół z zaskoczenia zegnie
Obiad wjechał
Zobacz załącznik 1120770
Tak od dzisiajW polsce zniesiona kwarantanna??
Mi tez az do tamtej wizyty...wyobraz sobie moje zaskoczenie i zdezorientowanieGg czyli mamy to samo
Nigdy mi nikt palca w D nie wsadzal , jestem w szoku
U mnie też dziś będzie pizza, właśnie pieke ciasto w piekarniku. Ale my to na dwóch dużych (piekarnikowych) blachach
Wyślij mi swoje ciasto na pizze, mam dobre bez rosnievia, ale lubię czasem pozmieniac, poprobowac
Ojej przytulam. Ale da się z tym żyć. Zresztą to tylko 7 miesięcy. Dasz radę Wszystko dla małego człowieka w TobieNiestety mój wynik glukozy na czczo do d... mam cukrzycę [emoji24] dwa pozostałe w normie ale rzekomo krzywa jest za płaska i to też źle. Muszę się dostać do diabetologa najlepiej na nfz żeby nie płacić no i czeka mnie dieta i nakłuwanie palucha kilka razy dziennie, a dzisiaj mnie to tak zabolało że nie wiem jak to zniosę [emoji852]
Ej moment to glukoze badaja klujac palec a nie normalnie z krwi jak pobieraja?Niestety mój wynik glukozy na czczo do d... mam cukrzycę [emoji24] dwa pozostałe w normie ale rzekomo krzywa jest za płaska i to też źle. Muszę się dostać do diabetologa najlepiej na nfz żeby nie płacić no i czeka mnie dieta i nakłuwanie palucha kilka razy dziennie, a dzisiaj mnie to tak zabolało że nie wiem jak to zniosę [emoji852]
Ej moment to glukoze badaja klujac palec a nie normalnie z krwi jak pobieraja?