Sabina17
Fanka BB :)
C, emu jednym na usg jest w mm a drugim w cm?Ja przy 6+5 miało 0,85cm, teraz przy 10+6 ma 4,40cm)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
C, emu jednym na usg jest w mm a drugim w cm?Ja przy 6+5 miało 0,85cm, teraz przy 10+6 ma 4,40cm)
Acha a mona wiedzieć co się dzialoJa tylko CC przewiduje. Jeśli nie będzie żadnych nieprawidłowości w czasie ciąży to w prywatnej klinice.
Mam w rodzinie takie historie sn ze nie przewiduje takiej opcji (chyba, ze się będzie pchało na świat przed czasem i nie będzie wyjscia). I to nie nacięcie czy ból, raczej zagrożenie życia i zdrowia się zdarzały się wiec dziękuje, postoje ;p
Mąż wstał, dostał śniadanie i jedziemy już. Za 1,5h na szlaku! Trochę późno no ale lepiej pozno niż wcale.
Od czego to zależy nie moja córka już Tez miała więcej a teraz tak malutkoJa miałam w 7+6 0,95mm trochę mało bo z córka w tym samym wieku ciążowym miała 2,5mm
Pewnie zależy od ustawień sprzętu. W sumie to bez większej różnicy.C, emu jednym na usg jest w mm a drugim w cm?
Chyba równo ze mną idziesz. We wtorek mam następną wizytę, to powinno być 9+2.6+4 było 0.74cm
7+3 było 1,27cm
Teraz idę w piątek będzie 9+5
Ja od razu dostałam L4, więc powiedziałam od razu, bo i tak by widział.
No mój też się ucieszył, że ma mnie z głowy, bo nie będzie miał kosztów, a w obecnych czasach jest mu to na rękę. Więc też się poważnie zastanowię, co dalej robić![]()
No ale za mnie płacą np. Oni bo jest forma ktora zatrudnia powyżej 20 osób to ona placi, a jeżeli mniej to ZUS.
@Ragda @Olk@24 @niemandin
Ale chyba macie rację czas się przejmować sobą i dzieciątkiem, a nie stresować się wiecznie praca, za którą właśnie nikt nie podziękuje.
Ciesze sie, ze jedziecie! Wypocznij tam za mnie, bo juz strasznie dawno nie bylam w gorach. Ja niestety nadal leze z moja migrena... Wczoraj przed snem zaliczylam zyganko i juz sama nie wiem czy teraz mnie mdli od ciazy czy od migreny, ale jest okropnieJa tylko CC przewiduje. Jeśli nie będzie żadnych nieprawidłowości w czasie ciąży to w prywatnej klinice.
Mam w rodzinie takie historie sn ze nie przewiduje takiej opcji (chyba, ze się będzie pchało na świat przed czasem i nie będzie wyjscia). I to nie nacięcie czy ból, raczej zagrożenie życia i zdrowia się zdarzały się wiec dziękuje, postoje ;p
Mąż wstał, dostał śniadanie i jedziemy już. Za 1,5h na szlaku! Trochę późno no ale lepiej pozno niż wcale.