reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Obie ciąże duże rodziłam SN teraz też będę chciała rodzic SN a wy?
Dwa razy CC i trzeci raz też muszę CC (wskazania ortopedyczne). Mnie z kolei przeraża poród SN ale nie ból czy nacinanie tylko to że mogą wystąpić komplikacje w trakcie ktore ze zdrowego dziecka zrobią roślinkę. To jest dla mnie nie do przeskoczenia.

Ja bym chciała SN ale jak to będzie okaże się... pierwsza dzidzia pierwszy poród wiec dla mnie to mega stres ale na razie jeszcze nie myśle o porodzie dalekie myśli 😜

Dwa razy CC i trzeci raz też muszę CC (wskazania ortopedyczne). Mnie z kolei przeraża poród SN ale nie ból czy nacinanie tylko to że mogą wystąpić komplikacje w trakcie ktore ze zdrowego dziecka zrobią roślinkę. To jest dla mnie nie do przeskoczenia.
Rozumiem każdy boi się czego innego ja znowu boję się bólu przed cięciem na szczęście nie mam przeciw skazań do SN wolę jednak SN mieć może że już będzie to trzeci raz tak jak u ciebie cięcie

Ja bym chciała SN ale jak to będzie okaże się... pierwsza dzidzia pierwszy poród wiec dla mnie to mega stres ale na razie jeszcze nie myśle o porodzie dalekie myśli 😜
Acha no zależy ale po SN moim zdaniem jest lepiej możesz parę godzin po porodzie Juz opiekować się dzieckiem swoim wiem że czasu dużo jest ale to minie bardzo szybko i jestem ciekawa waszej opinii na ten temat

Zupełnie bez rewolucji :) już jestem w domu. Teraz czekam na wyniki [emoji51]
@aga.i.nieszka dalej bez rewolucji z ta glukoza? Chyba tego badania się najbardziej boje bo ja nawet bez ciąży wrażliwa jestem na smaki i zaslodzenie.

Mąż mi się wczoraj zaczął rozkładać, wyjazd w góry pod znakiem zapytania bo dalej śpi... ja już poszłam do piekarni, warzywniaczka, naszykowalam śniadanie, ubrałam się w ciuchy sportowe, spakowałam plecak i czekam mając nadzieje, ze jednak zdrów jest jak ryba. Dałam mu wczoraj uderzeniowa dawkę teraflu.

Ale ze on zawsze śpioch to nie wiem jaki powód i tak czekam i czekam. Kota nie uciszam może się obudzi :p

Ja tylko CC przewiduje. Jeśli nie będzie żadnych nieprawidłowości w czasie ciąży to w prywatnej klinice.

Mam w rodzinie takie historie sn ze nie przewiduje takiej opcji (chyba, ze się będzie pchało na świat przed czasem i nie będzie wyjscia). I to nie nacięcie czy ból, raczej zagrożenie życia i zdrowia się zdarzały się wiec dziękuje, postoje ;p

Mąż wstał, dostał śniadanie i jedziemy już. Za 1,5h na szlaku! Trochę późno no ale lepiej pozno niż wcale.

reklama
Do góry