Sabina17
Fanka BB :)
C, emu jednym na usg jest w mm a drugim w cm?Ja przy 6+5 miało 0,85cm, teraz przy 10+6 ma 4,40cm )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
C, emu jednym na usg jest w mm a drugim w cm?Ja przy 6+5 miało 0,85cm, teraz przy 10+6 ma 4,40cm )
Acha a mona wiedzieć co się dzialoJa tylko CC przewiduje. Jeśli nie będzie żadnych nieprawidłowości w czasie ciąży to w prywatnej klinice.
Mam w rodzinie takie historie sn ze nie przewiduje takiej opcji (chyba, ze się będzie pchało na świat przed czasem i nie będzie wyjscia). I to nie nacięcie czy ból, raczej zagrożenie życia i zdrowia się zdarzały się wiec dziękuje, postoje ;p
Mąż wstał, dostał śniadanie i jedziemy już. Za 1,5h na szlaku! Trochę późno no ale lepiej pozno niż wcale.
Od czego to zależy nie moja córka już Tez miała więcej a teraz tak malutkoJa miałam w 7+6 0,95mm trochę mało bo z córka w tym samym wieku ciążowym miała 2,5mm
Pewnie zależy od ustawień sprzętu. W sumie to bez większej różnicy.C, emu jednym na usg jest w mm a drugim w cm?
Chyba równo ze mną idziesz. We wtorek mam następną wizytę, to powinno być 9+2.6+4 było 0.74cm
7+3 było 1,27cm
Teraz idę w piątek będzie 9+5
Ja od razu dostałam L4, więc powiedziałam od razu, bo i tak by widział.
No mój też się ucieszył, że ma mnie z głowy, bo nie będzie miał kosztów, a w obecnych czasach jest mu to na rękę. Więc też się poważnie zastanowię, co dalej robić
No ale za mnie płacą np. Oni bo jest forma ktora zatrudnia powyżej 20 osób to ona placi, a jeżeli mniej to ZUS.
@Ragda @Olk@24 @niemandin
Ale chyba macie rację czas się przejmować sobą i dzieciątkiem, a nie stresować się wiecznie praca, za którą właśnie nikt nie podziękuje.
Ciesze sie, ze jedziecie! Wypocznij tam za mnie, bo juz strasznie dawno nie bylam w gorach. Ja niestety nadal leze z moja migrena... Wczoraj przed snem zaliczylam zyganko i juz sama nie wiem czy teraz mnie mdli od ciazy czy od migreny, ale jest okropnieJa tylko CC przewiduje. Jeśli nie będzie żadnych nieprawidłowości w czasie ciąży to w prywatnej klinice.
Mam w rodzinie takie historie sn ze nie przewiduje takiej opcji (chyba, ze się będzie pchało na świat przed czasem i nie będzie wyjscia). I to nie nacięcie czy ból, raczej zagrożenie życia i zdrowia się zdarzały się wiec dziękuje, postoje ;p
Mąż wstał, dostał śniadanie i jedziemy już. Za 1,5h na szlaku! Trochę późno no ale lepiej pozno niż wcale.