reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny... Jak to jest z usg.. Do kiedy sa dopochwowe?

Przyznam, ze myslalam ze cały czas takie będą... W sumie nie wiem czemu
.

Patrze ze na fejsie dziewczyny cos pisza ze od 10tc juz nie mają i w ogóle..

A mnie coś zaczęło podszczypywać i boli na końcu oddawania moczu [emoji26]
Zrób sobie mocz na posiew, pij dużo soków z zawartością Wit c, porzeczkowy żurawinowy, furagine też możesz brać, w ciąży bardzo często się zdarza że możesz złapać jakieś bakterie, mi w ogólnym badaniu moczu wyszło że bakterie mam obficie a w posiewie czyściutko, od kad piję sok żurawinowy z apteki jest o wiele lepiej 🙂

Dziewczyny... Jak to jest z usg.. Do kiedy sa dopochwowe?

Przyznam, ze myslalam ze cały czas takie będą... W sumie nie wiem czemu
.

Patrze ze na fejsie dziewczyny cos pisza ze od 10tc juz nie mają i w ogóle..
Bardzo różnie, ja slyszalam od właśnie od 10 - 12 tyg, zaczynają badać przez powłoki brzuszne, ale jeśli słabo widać to i tak jest dopochwowo, mi się wydaje że to zależy od naszej budowy i ilośli tłuszczyku na brzuchu 😁😁😁

reklama
Boże dziś się obudziłam o 4:52 ! [emoji33][emoji33] codziennie się budzę coraz wcześniej...
Może też przez natłok myśli.
A potem w ciągu dnia będzie mi się spać chciało.
Powiem Wam ze trochę mi nie fajnie jest z powodu pracy, po majowce ich poinformowałam najpierw telefonicznie, potem wystosowałam meila.. 0 odpowiedzi... kilka dni temu wstawili ogłoszenie A do mnie nic...

Dodałam że pracuje jako kosmetolog, przy prądach, laserach, ultradźwiękach itp. Więc jest to całkowite przeciwwskazanie.
A poinformowałam ich jeszcze ponad 2 tygodnie przed otwarciem..

Jest mi strasznie przykro bo ja zawsze czekałam z ciążą... bo praca, bo umowa itp...
A potem był szok że to nie tak łatwo...

Serio... chyba trzeba myśleć o sobie... bo widać że dla pracodawcy jest się pionkiem... to jest przykre..[emoji26]

Do góry