niemandin
Fanka BB :)
Boże dziś się obudziłam o 4:52 ! [emoji33][emoji33] codziennie się budzę coraz wcześniej...
Może też przez natłok myśli.
A potem w ciągu dnia będzie mi się spać chciało.
Powiem Wam ze trochę mi nie fajnie jest z powodu pracy, po majowce ich poinformowałam najpierw telefonicznie, potem wystosowałam meila.. 0 odpowiedzi... kilka dni temu wstawili ogłoszenie A do mnie nic...
Dodałam że pracuje jako kosmetolog, przy prądach, laserach, ultradźwiękach itp. Więc jest to całkowite przeciwwskazanie.
A poinformowałam ich jeszcze ponad 2 tygodnie przed otwarciem..
Jest mi strasznie przykro bo ja zawsze czekałam z ciążą... bo praca, bo umowa itp...
A potem był szok że to nie tak łatwo...
Serio... chyba trzeba myśleć o sobie... bo widać że dla pracodawcy jest się pionkiem... to jest przykre..[emoji26]
Kochana, dużo koleżanek mi tak mówiło, jak twierdziłam że będę pracować do końca - myśl o sobie i o dziecku, bo nikt Ci potem nie podziękuje za nic. Mój szef akurat się ucieszył, i kazał siedzieć w domu, dbać o siebie, ale on miał przeżycia z ciążą żony i sam mi powiedział, że nie chce mieć nikogo na sumieniu. Ale znam go trochę i wiem, że jakbym pracowała, to żadnej taryfy ulgowej i napsułby mi nerwów
Ostatnia edycja: