Moje właśnie nie bolą, nawet się nie powiększyły, jedynie to ściemniała brodawka i otoczka i bardziej widać te gruczoły..Dziewczyny w 11 tygodniu; a jak Wasze piersi? Bolą, nie bolą?
reklama
martini87
Fanka BB :)
Spróbuj zadzialac żurawiną może da radę jak to początek jakiejś infekcji pęcherza.A mnie coś zaczęło podszczypywać i boli na końcu oddawania moczu [emoji26]
Ragda
Ja mialam tak przy infekcji grzybiczej. Przeszlo po tabletkach od ginA mnie coś zaczęło podszczypywać i boli na końcu oddawania moczu [emoji26]
Zrób sobie mocz na posiew, pij dużo soków z zawartością Wit c, porzeczkowy żurawinowy, furagine też możesz brać, w ciąży bardzo często się zdarza że możesz złapać jakieś bakterie, mi w ogólnym badaniu moczu wyszło że bakterie mam obficie a w posiewie czyściutko, od kad piję sok żurawinowy z apteki jest o wiele lepiejA mnie coś zaczęło podszczypywać i boli na końcu oddawania moczu [emoji26]
U mnie dokładnie tak samoMoje właśnie nie bolą, nawet się nie powiększyły, jedynie to ściemniała brodawka i otoczka i bardziej widać te gruczoły..
Ja idę w środę, to będzie 12tc dam znać ale pewnie przez powłoki brzuszneDziewczyny... Jak to jest z usg.. Do kiedy sa dopochwowe?
Przyznam, ze myslalam ze cały czas takie będą... W sumie nie wiem czemu
.
Patrze ze na fejsie dziewczyny cos pisza ze od 10tc juz nie mają i w ogóle..
Dobrze, że nie jestem samaU mnie dokładnie tak samo
Bardzo różnie, ja slyszalam od właśnie od 10 - 12 tyg, zaczynają badać przez powłoki brzuszne, ale jeśli słabo widać to i tak jest dopochwowo, mi się wydaje że to zależy od naszej budowy i ilośli tłuszczyku na brzuchuDziewczyny... Jak to jest z usg.. Do kiedy sa dopochwowe?
Przyznam, ze myslalam ze cały czas takie będą... W sumie nie wiem czemu
.
Patrze ze na fejsie dziewczyny cos pisza ze od 10tc juz nie mają i w ogóle..
reklama
Blaankaa
Boże dziś się obudziłam o 4:52 ! [emoji33][emoji33] codziennie się budzę coraz wcześniej...
Może też przez natłok myśli.
A potem w ciągu dnia będzie mi się spać chciało.
Powiem Wam ze trochę mi nie fajnie jest z powodu pracy, po majowce ich poinformowałam najpierw telefonicznie, potem wystosowałam meila.. 0 odpowiedzi... kilka dni temu wstawili ogłoszenie A do mnie nic...
Dodałam że pracuje jako kosmetolog, przy prądach, laserach, ultradźwiękach itp. Więc jest to całkowite przeciwwskazanie.
A poinformowałam ich jeszcze ponad 2 tygodnie przed otwarciem..
Jest mi strasznie przykro bo ja zawsze czekałam z ciążą... bo praca, bo umowa itp...
A potem był szok że to nie tak łatwo...
Serio... chyba trzeba myśleć o sobie... bo widać że dla pracodawcy jest się pionkiem... to jest przykre..[emoji26]
Może też przez natłok myśli.
A potem w ciągu dnia będzie mi się spać chciało.
Powiem Wam ze trochę mi nie fajnie jest z powodu pracy, po majowce ich poinformowałam najpierw telefonicznie, potem wystosowałam meila.. 0 odpowiedzi... kilka dni temu wstawili ogłoszenie A do mnie nic...
Dodałam że pracuje jako kosmetolog, przy prądach, laserach, ultradźwiękach itp. Więc jest to całkowite przeciwwskazanie.
A poinformowałam ich jeszcze ponad 2 tygodnie przed otwarciem..
Jest mi strasznie przykro bo ja zawsze czekałam z ciążą... bo praca, bo umowa itp...
A potem był szok że to nie tak łatwo...
Serio... chyba trzeba myśleć o sobie... bo widać że dla pracodawcy jest się pionkiem... to jest przykre..[emoji26]