reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Witam kobietki mam pytanie do tych które robią badania prywatnie, ile mniej więcej płaciłyście za te wszystkie badania krew, mocz, toxo, różyczka, hiv i itp.? Nie wiem na jaką kwotę sie nastawić a mam jeszcze tsh i t3 it 4 ale to wiem że około 120 zl
Ja zapłaciłam prawie 400 zł w diagnostyce
Z tym że grupę krwi miałam już zrobiona, a od lekarza rodzinnego dostałam skierowanie na morfologie, mocz, kreatyninę i glukoze

Można sprawdzić ceny w diagnostyce mniej więcej. Ja robiłam toxo i różyczke przed ciążą za 40 zł igg i igm każde więc 160 zł około, mocz i morfologia nie przekraczają chyba 10 zł, glukoza też, nie wiem jak hiv i inne :)
Witam kobietki mam pytanie do tych które robią badania prywatnie, ile mniej więcej płaciłyście za te wszystkie badania krew, mocz, toxo, różyczka, hiv i itp.? Nie wiem na jaką kwotę sie nastawić a mam jeszcze tsh i t3 it 4 ale to wiem że około 120 zl

Za wszystkie badania które mi leżał zlecił łącznie z moczem prywatnie 709 zł wiec bardzo dużo

Mocz w diagnostyce prawie 20zl z kartą stałego klienta. Morfologia również.
Można sprawdzić ceny w diagnostyce mniej więcej. Ja robiłam toxo i różyczke przed ciążą za 40 zł igg i igm każde więc 160 zł około, mocz i morfologia nie przekraczają chyba 10 zł, glukoza też, nie wiem jak hiv i inne :)

Detektor wypróbowany 😂 co prawda po obiedzie a podobno najlepiej godzinę odczekać ale nie mogłam się powstrzymać raz udało mi się znalez powyżej 120 ale szybko mi uciekło wiec potem będę walczyć jeszcze 🤪 @Akuku gdzie mniejwiecej szukalas dzidzi ?

reklama
Cześć dziewczyny.
Jestem tu nowa, chociaż czytam Was od samego początku. Mam na imię Ania, w czerwcu skończę 27 lat i jestem w 10 tygodniu (9t + 1d) swojej pierwszej ciąży. Termin porodu na 17.12, chociaż zarówno w mojej, jak i męża rodzinie dzieciaczkom w ogóle nie spieszy się na świat i mnie wyciągali na siłę cesarką po 10 dniach przenoszenia, a mojego męża udało się wywołać dopiero po 3 tygodniach :D
Maluszka widziałam ostatnio tydzień temu: miał 17 mm i serduszko biło mu 171/min. Następnym razem zobaczymy się pewnie dopiero na prenatalnych 5.06.
W poniedziałek wybieram się na badania krwi, chociaż obawiam się mocno co do wyników morfologii i glukozy, bo to co się ostatnio wyrabia w moim organizmie, to totalna katastrofa. Od 3 tygodni mdłości codziennie, wszystko śmierdzi, nic nie mogę jeść, a i tak przez 2 tygodnie rzygałam (od soboty jestem na lekach przeciwwymiotnych), więc jestem bardzo osłabiona i moje wyniki na pewno nie będą zbyt dobre. Mam nadzieję, że w drugim trymestrze trochę ożyję :)
Gratulujemy i witamy ☺️

Do góry