@Rumiankowa pakiety świetna sprawa. Ale jak się ma taką przychodnie blisko. U mnie najbliższa 40km[emoji3]
reklama
Rumiankowa
Fanka BB :)
No ja mam w promieniu kilometra 5 z czego dwie teraz przekształcone na placówki tylko dla kobiet w ciąży luksusy!@Rumiankowa pakiety świetna sprawa. Ale jak się ma taką przychodnie blisko. U mnie najbliższa 40km[emoji3]
Rumiankowa
A nie jest to kwestia różnicy liczenia czy skończony tydzień czy zaczęty? Bo Ty @aga.i.nieszka miałaś chyba 6+ a u @Dolvit wyglada na 7+ (ja w 7+4 miałam chyba 1,27 dlugosc)Ciekawe, ja miałam crl 5 mm i początek 7 tygodnia
A no to możliwe że o to chodzi. Czyli @Dolvit 8 tydz
A nie jest to kwestia różnicy liczenia czy skończony tydzień czy zaczęty? Bo Ty @aga.i.nieszka miałaś chyba 6+ a u @Dolvit wyglada na 7+ (ja w 7+4 miałam chyba 1,27 dlugosc)
EvilDesiree
Pewnie podświadomie chciał ale też się bał, stąd pewnie takie głupie zachowanie...Mąż jakby się opamiętał. Pyta mnie jak się czuję, pomaga w czym trzeba, dał mi do zrozumienia że jemu też przykro z tego powodu. Aż go nie poznaje... Same wiecie jakie miał nastawienie. Chyba dotarło do niego że sam jakby wykrakał i chyba ma wyrzuty. Ale widzę że też mu ciężko mimo wszystko... Może właśnie tak musiało być żeby się opamiętał.
Najważniejsze, że okazuje Ci wsparcie.
A jak się czujesz?
Sciskam mocno [emoji3590]
EvilDesiree
Super [emoji173]️ gratulacje [emoji173]️W końcu mogę wrzucić 7 tydz, termin na 31 grudnia serduszko biło, po plamieniu ani śladu ale do całego zestawu leków dostałam jeszcze luteine dopochwowo i dalej brak seksu :O kolejna wizyta za 3 tyg ciąża o tydz młodsza niż to wynika z miesiączki. Także ten 15 maj to super dzień! [emoji7] I jeśli to jest dziewczynka to właśnie się widziałyśmy w jej imieniny [emoji173][emoji173][emoji173]
To rodzimy razem w Sylwestra [emoji1787]
To tylko korzystac[emoji4]
No ja mam w promieniu kilometra 5 z czego dwie teraz przekształcone na placówki tylko dla kobiet w ciąży luksusy!
Dolvit
Będzie impreza hahahahahaSuper [emoji173]️ gratulacje [emoji173]️
To rodzimy razem w Sylwestra [emoji1787]
Tak to moja pierwsza ciąża ale to nie ma żadnego znaczenia. Za pakiet badań która napisałaś w diagnostyce online koszt ok. 500 zł a nie 1000
Jesteś w pierwszej ciąży?
reklama