PannaAdrianna
Fanka BB :)
Z OM i USG wychodzi 22.12Na kiedy macie terminy porodu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z OM i USG wychodzi 22.12Na kiedy macie terminy porodu?
Ja daje troche wiecej bulki tartej zeby sie nie rozwalaly.To prawda jednej nocy potrafię się kłócić z m.. potem sexy .. potem jakieś inne historie.. potrafię wstać wkurzona bo już w śnie mnie denerwują wszyscy haha
A jeszcze co do golabkow.. to jeden minus. Trzeba smażyć I trochę mi się rozwalaly. Nie wiem czy nie zrobię w formie zapiekanki, wyłożyć na blachę I zalać sosem.. bez smażenia. Nie lubię dlugo smażyć.. a tego troche bylo. Plus taki że ryzu nie trzeba gotować jeden garnek mniej I mniej czekania.
Tak I czasem pomaga zjedzenie A czasem nie.Macie tak ze zjecie dużo.. Czujecie sie pelne.. Po godzinie znowu mdli i nie wiadomo czy to z przejedzenia czy znowu glodna... Pije wode.. Potem znowu mdli.. Nosz kurde zjadlam dopiero co talerz gołąbek potem talerz musli z owocami i jogurtem.. I nie wiem czy nie wstawac po kanapke przed snem. :/
Stopilam sobie ser na kanapce i zjadlam.. Pomoglo. Ale czuje ze za pol godziny znowu bedzie to samoTak I czasem pomaga zjedzenie A czasem nie.
Wiem ze o wiek się nie pyta ale w jakim wieku jesteście ja 18 mają skończę 35lat
O 7 mam być na miejscu. Ale to jeszczemocz będzie więc najpozniej o 6.00 muszę nasikać. A ze wstaje co półtorej godziny mniej wiecej na siku to może jakoś wypasc nawet wczesniej niz o 6.@EvilDesiree o której masz pobranie krwi ? Jak o 8 to do północy możesz coś zjeść
W uk nie trzeba być na czczo do badań krwi ahh to uk.
Poprawię Ci humor Sabinko, ja mam skończone 41Czyli tylko ja jestem taka stara haha